ROMANTIKA U TOSKANI

Pokazala svoje ‘zmijsko‘ tijelo: Cura Borisa Beckera zablistala u pripijenoj haljini seksi uzorka

Lilian je bila uz Beckera dok je dolazio na sudska ročišta, a čak mu je i poslala pusu za oproštaj kad je prošle godine morao u zatvor

Lilian de Carvalho Monteiro i Boris Becker

 Www.lucasgro.eu/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia/Www.lucasgro.eu/ipa-agency.net/ipa/profimedia

Bivši tenisač Boris Becker (55) uživao je otmjenoj večeri u talijanskoj Toskani sa svojom djevojkom Lilian de Carvalho Monteiro. Becker je za tu prigodu odjenuo tamno odijelo, no zasjenila ga je njegova glamurozna partnerica koja je zablistala u narančastoj haljini zmijskog uzorka.

Bivši njemački tenisač pojavio se u javnosti nakon što je odslužio osam mjeseci od ukupno dvije i pol godine zatvorske kazne koju je dobio zbog skrivanja imovine u vrijednosti 2,5 milijuna funti i kredita nakon što je proglasio bankrot.

No, njemački teniski as, koji je u prosincu pušten na slobodu i nakon toga deportiran iz Ujedinjenog Kraljevstva, sada je to mučno iskustvo, čini se, ostavio iza sebe i prepustio se uživanju sa svojom partnericom.

Šuškalo se da ju je Becker navodno zaprosio u povijesnoj milanskoj katedrali tijekom ljeta, i to tri godine nakon što se razišao s bivšom suprugom Lilly 2018., nakon devet godina braka.

Lilian je bila uz Beckera dok je dolazio na sudska ročišta, a čak mu je i poslala poljubac za oproštaj kada je prošle godine morao u zatvor.

"Boris je nevjerojatno zahvalan Lilian jer je ostala uz njega u ‘najtežem razdoblju‘ njegova života. Rekao je da ga je ona spasila i da joj to nikada neće zaboraviti. Ona je žena njegova novog života", otkrio je izvor za The Sun.

image

Lilian de Carvalho Monteiro i Boris Becker

Www.lucasgro.eu/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia/Www.lucasgro.eu/ipa-agency.net/ipa/profimedia

Tko je Lilian de Carvalho Monteiro?

Monteiro, koja živi u Londonu, analitičarka je političkih rizika i ima tri diplome, uključujući magisterij iz afričkih studija na Školi za orijentalne i afričke studije, te govori pet jezika, uključujući njemački.

Rođena je u maloj afričkoj državi Sveti Toma i Princip koja se sastoji od dva otočića, te je kći Victora Monteira, bivšeg ministra obrane koji se 2014. godine kandidirao za predsjednika. Monteiro je veći dio svog mladenačkog života provela u Rimu gdje je pohađala privatnu školu prije studija na Sveučilištu La Sapienza.

Bila je u svojim 40-ima kada je prvi put upoznala oca četvero djece Beckera - koji je prije toga bio dvaput u braku, s Lilly između 2009. i 2018. i Barbarom Becker od 1993. do 2001. godine.

Becker je proglasio bankrot u lipnju 2017., kada je vjerovnicima dugovao gotovo 50 milijuna funti zbog neplaćenog kredita od više od 3 milijuna funti za svoje imanje u Mallorci, u Španjolskoj.

Prebacio je oko 390 tisuća funti sa svog poslovnog računa na druge, uključujući i račune svojih bivših supruga Barbare i Lilly. Također nije prijavio svoj udio u nekretnini vrijednoj milijun funti u svom rodnom gradu Leimenu u Njemačkoj, sakrio je bankovni kredit od gotovo 700.000 funti (vrijedan 1,1 milijun funti s kamatama) te je također sakrio 75.000 dionica u tehnološkoj tvrtki, procijenjenih na 66.000 funti.

Becker je zatvoren u travnju prošle godine. Proveo je osam mjeseci iza rešetaka u Velikoj Britaniji prije nego što je u prosincu pušten i deportiran u Njemačku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 05:49