POSLJEDNJI ISPRAĆAJ

POKOPANE DEBBIE REYNOLDS I CARRIE FISHER Kći su sahranili u urni u obliku pilule Prozac: 'Cijeli je život nasmijavala ljude, tako je i otišla'

 REUTERS

Holivudske glumice, majka i kći Debbie Reynolds i Carrie Fisher, pokopane su u petak u Los Angelesu na privatnoj ceremoniji, javlja dpa.

Na pogrebu na groblju Forest Lawn Memorial Park nazočni su bili članovi obitelji i bliski prijatelji, među kojima i Todd, brat Carrie Fisher, i njezina kći Billie Lourd.

Fisher, koja je slavu stekla kao princeza Leia u 'Ratovima zvijezda', preminula je 27. prosinca u 60. godini uslijed srčanog udara na letu iz Londona za Los Angeles. Njezina majka Debbie Reynolds, koja je svojedobno bila nominirana za Oscara, preminula je samo dan poslije u 84. godini. Ostat će zapamćena po ulogama u filmovima 'Singing in the Rain' iz 1952. i 'The Unsinkable Molly Brown' iz 1964.

Kako javlja časopis People, Reynolds je pokopana s dijelom pepela svoje kćeri.

Fisher su pak sahranili u urni u obliku pilule Prozaca.

'Cijeli život nasmijavala je ljude, a tako smo je odlučili i ispratiti s ovoga svijeta. Ta unikatna porculanska urna iz 50-ih godina bila je jedna od najdražih stvari koju je Carrie posjedovala', izjavio je glumičin brat Todd.

U četvrtak su se u domu Carrie Fisher na posebnoj ceremoniji od nje i njezine majke, prije ispraćaja na posljednje počivalište, osim obitelji oprostili i prijatelji iz glumačkog svijeta, među kojima su bile i Meryl Streep, Meg Ryan te Gwyneth Paltrow.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:13