USPOREĐUJU JU S MEGHAN

'POKUŠAVALI SMO POMOĆI MEGHAN DA SE UKLOPI U KRALJEVSKU OBITELJ' Grofica od Wessexa Sophie progovorila o bivšoj članici kraljevskih dvora

 
 Stephen Chung / Alamy / Alamy / Profimedia

Sophie Rhys-Jones, grofica Wessexa u nedavnom intervju britanskom Sunday Timesu dala je veliku podršku Meghan Markle koja se s princom Harryjem i jednogodišnjim sinom Archiejem preselila u Meghanin rodni grad Los Angeles.

55-godišnja Sophie osvrnula se na sličnost s Meghan, s obzirom na to da su obje došle iz obitelji srednje klase prije nego što su se udale za članove kraljevske obitelji, kao i na oštre kritike koje su obje u početku dobile od javnosti i medija.

Sophie je supruga princa Edwarda, jednog od četvero djece britanske kraljice Elizabete II.

- Zapamtite, ja sam imala pet godina za prilagodbu, rekla je Sophie o svojoj dugoj vezi i Edwardu, uspoređujući njihovu vezu s onom Meghan i Harryja.

- Tijekom naših šestomjesečnih zaruka čak sam boravila u Buckinghamskoj palači i imala dovoljno vremena da vidim što me sve očekuje, dodala je.

Sophie je bila Meghanina mentorica dok su ona i Harry, živjeli u Frogmore Cottageu, stoljećima staroj rezidenciji u sklopu Windsora, gdje su odselili upravo zbog veće privatnosti koju su željeli osigurati sebi, ali i sinu.

7 March 2020.

The Duke of Sussex, Captain General, Royal Marines, accompanied by The Duchess of Sussex attend the Mountbatten Festival of Music at the Royal Albert Hall on Saturday 7th March 2020.
 
The Festival brings together world-class musicians, composers and conductors of the Massed Bands of Her Majesty's Royal Marines. This year, the performance will mark the 75th anniversary of the end of the Second World War and the 80th anniversary of the formation of Britain's Commandos., Image: 504466687, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia
Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

- Svi pokušavamo pomoći bilo kojem novom članu obitelji pa smo tako pokušali pomoći i Meghan da se što lakše uklopi - rekla je Sophie.

Dok se Meghan i Harry usredotočuju na izgradnju života u Americi sa svojim sinom Archiejem, Sophie je poručila da im u tome želi sve najbolje.

- Nadam se samo da će biti sretni, poručila je.

U siječnju, kraljica je objavila da njezin unuk i njegova supruga više neće koristiti svoje kraljevske titule nakon što su odlučili napustili britansku kraljevsku obitelj i potpuno se osamostaliti. Mjesec dana kasnije Meghan i Harry zatvorili su svoju stranicu na Instagramu Royal Sussex Royal uoči službenog odlaska iz kraljevske obitelji 1. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:04