TIJEKOM NOĆI

Policija privela Acu Lukasa! Krenuo je na Kopaonik na nastup, a onda su ga zaustavili...

Lukas je uvijek otvoreno govorio o svojim porocima, a poručio je i da stoji iza svih svojih postupaka i poroka

Aca Lukas

 Cropix

Srpski pjevač Aca Lukas priveden je tijekom noći, prenosi Mondo.rs. Razlog? Nije imao vozačku dozvolu, zbog ranijih prekršaja. Kako pišu srpski mediji, krenuo je na Kopaonik na zakazani nastup, ali su ga zaustavili prometni policajci, nakon čega je odveden na daljnje ispitivanje.

Lukas je uvijek otvoreno govorio o svojim porocima, a poručio je i da stoji iza svih svojih postupaka i poroka.

"Postoji stranica koja je radila studije o tome koliko su VIP osobe na Balkanu potrošile na kocki, pa sam tu obuhvaćen i ja. Piše tamo da postoji neki Aca Lukas iz Srbije, velika zvijezda, bio je ranjavan. Piše da sam 70 milijuna dolara potrošio na kocku. Moram ti priznati da su skoro pa pogodili, malo više sam ja s***. Ne kajem se. U životu se nikada ne kajem. Kajao bih se kada bih radio neke krucijalne greške. Kada bih se ubio, to jest da sam se ubio, to bi značilo da se kajem, ali evo me tu sam, živ sam", rekao je u jednom intervjuu glazbenik koji je i sam izračunao koliko je novca izgubio na kocki.

image

Aca Lukas

Danijel Soldo/Cropix

"Neki mi kažu: ‘Prokockao si stan u Beogradu‘. Čovječe, mislim si u sebi, druže moj, kamo sreće da sam prokockao samo stan. Ja sam prokockao jedno beogradsko cijelo naselje. Jedno debelo naselje, ono najskuplje. Ali dobro, što ćeš, to sam ja. Sam sam ih i zaradio, sam sam ih i prokockao. Nisam dužan 70 milijuna, to je moj novac, zaradio sam i više od toga. Osigurao sam djecu. Svi imaj usve što im treba. Ja sam život kreirao za sebe, moja djeca imaju sve što trebaju imati", dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. ožujak 2024 02:26