IZAZOV 'KIKI'

POLICIJA SE OGLASILA ZBOG NAJNOVIJE INTERNETSKE VIRALNE SENZACIJE 'Prestanite ugrožavati svoje živote, ali i živote drugih'

 
 Mark!E Young (@YoMarkie) / TWITTER

Policijski službenici diljem svijeta upozoravaju obožavatelje kanadskog repera Drakea da prestanu izlaziti iz svojih automobila dok se oni kreću kako bi zaplesali na hit "In My Feelings", piše The Guardian.

Izlasci iz automobila i plesanje dio su novog viralnog fenomena koji se zove "Izazov Kiki", odnosno "Izazov In My Feelings", a "sve" što se od osobe traži je da izađe iz automobila dok se vozilo još kreće te da hodajući pored auta otpleše zadanu koreografiju. Naravno, cijeli se pothvat treba snimiti i objaviti na društvenim mrežama.

No, neki od obožavatelja tijekom izvođenja izazova nisu pazili na svoje okruženje pa su ispadali iz automobila i udarali u stupove, a neki su se tijekom plesa padali jer nisu gledali gdje hodaju. U jednom se videu može vidjeti da je jednog ženi torba ukradena iz automobila dok je plesala dok je jednog muškarca udario drugi automobil dok je "bio u svojim osjećajima".

Videi izazova preplavili su internet nakon što je snimku plesa na svom Instagram profilu objavio komičar Shiggy. Video je vrlo brzo postao viralna senzacija te je natjerao poznate osobe poput pjevačice Ciare, glumca i repera Willa Smitha te manekenke Emily Ratajkowski da naprave vlastite snimke plesa. Istini na volju, oni nisu iskočili iz svojih automobila i zaplesali već su samo zaplesali.

#Mood : KEKE Do You Love Me ? @champagnepapi #DoTheShiggy #InMyFeelings

A post shared by Shoker (@theshiggyshow) on

Lmaoooo. Wait for it.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Policijski službenici iz Indije, Španjolske, Sjedinjenih Američkih Država, Malezije i Ujedinjenih Arapskih Emirata mole ljude da ne pokušavaju izvesti ovaj izazov jer je opasan i zato što svima koji ga pokušaju prijeti kaznena prijava. Policija američke savezne države Floride upozorila je sve koji planiraju izvesti izazov da će u slučaju da ih uhvate biti kažnjeni s tisuću dolara te da će biti kazneno prijavljeni.

Pjesma "In My Feelings" u dva je tjedna u SAD-u poslušana čak 116,2 milijuna puta te je već dva tjedna na vrhu Billboardove ljestvice trenutno najpopularnijih pjesama.

Osim po tome, pjesma dio svoje popularnosti duguje i činjenici da se Drake u njoj direktno obraća izvjesnoj Kiki (otud i druge ime izazova, op. a.) "Kiki, voliš li me? Jesi uz mene? Reci da me nikada nećeš napustiti jer te želim, jer te trebam i uvijek sam za tebe", glase s engleskog na hrvatski slobodno prevedeni stihovi pjesme. Čim je Drake u pjesmu spomenuo Kiki, mnogi su poželjeli otkriti tko je izvjesna dama.

Internetska stranica za analizu rap glazbe Genius prvo je ustvrdila da je Kiki zapravo Keshia Chanté, bivša voditeljica televizijske emisije 106 & Park i Drakeova djevojka iz tinejdžerskih dana koja mu je poslužila kao inspiracija za pjesme "Madonna" i "Fallen". No, vjerodostojan izvor upoznat sa situacijom kaže da je Kiki zapravo K'yanna Barber, žena iz kalifornijskog grada Oaklanda s kojom je Drake navodno bio u ljubavnoj vezi. U prilog toj tezi idu i stihovi koji slijede odmah poslije navedenih, a koji glase: "KB, voliš li me? Jesi uz mene? Reci da me nikada nećeš napustiti".

Bridesmaid ready Crys & Simmer had me in my feelings

A post shared by Keshia Chante (@keshiachante) on

*When u get mad u like to throw shit back in my face * @fashionnova keeping me cozy

A post shared by KB (@4theloveofkj) on

Barber je putem Twittera te glasine naočigled potvrdila, a navodno je isto učinila i osoba koja tvrdi da je njezina sestra. Službene potvrde identiteta Kiki iz "In My Feelings" za sada nema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 16:18