PREDVIĐA KRAH BRAKA

Polubrat M. Markle poručio: ‘Princu Harryju su dani odbrojani, moja sestra će mu uništiti život‘

‘Rekao sam princu Harryju da mislim da će mu moja sestra uništiti život‘ - priznao je polubrat Thomas Markle Jr.
Princ Harry i Meghan Markle
 Steve Christo

Polubrat Meghan Markle, Thomas Markle Jr., rekao je da su dani princa Harryja kao njezina supruga odbrojani jer je posljednji brak njegove polusestre trajao samo dvije godine.

55-godišnji monter prozora izjavio je tijekom sudjelovanja u australskoj VIP verziji reality showa Big Brother da je brak njegove polusestre osuđen na propast. On navodi kako je Meghan samo 'prošetala' svog prvog supruga, američkog filmskog producenta Trevora Engelsona, ali nije jasno zna li on uopće koje su bile okolnosti njihova razlaza.

"Moja je sestra samo prešla preko svog prvog supruga i ostavila ga", rekao je u Big Brother kući, a netko od ukućana dobacio mu je da zvuči 'hladnokrvno'. "Harry je sljedeći čija će glava biti na panju", rekao je polubrat vojvotkinje od Sussexa.

image
Thomas Markle Jr.
Derek Shook/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Meghan Markle i Trevor Engelson vjenčali su se u rujnu 2011. godine, no razveli su se 23 mjeseca kasnije zbog 'nepremostivih razlika'. Engelson se kasnije oženio za Tracey Kurland, kćer osnivača investicijskog fonda Stanforda Kurlanda, koja je nasljednica višemilijunskog bogatstva.

Thomas Markle Jr. također je otkrio da je već ranije upozorio princa Harryja da će mu njegova 'vrlo plitka' sestra 'uništiti' život i da je napustila svoju vlastitu obitelj koja je njezina 'krv i meso'.

"Rekao sam princu Harryju da mislim da će mu moja sestra uništiti život. Vrlo je plitka. Nisam bio ogorčen zato što me nisu pozvali na njihovo vjenčanje, samo sam bio zbunjen. To me zaboljelo s obzirom na to koliko smo nekoć bili bliski. Zbunjen sam i pomalo uzrujan zbog toga što je to osoba koja zna na kojem se položaju nalazi, a ipak je zaboravila svoju krv i meso", rekao je otuđeni polubrat.

image
Tony Kershaw// Swns/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:17