NESTAŠNA LOTTIE

Polusestra slavne Kate Moss je naslijedila njezin seksepil, ali nažalost, i narav...

Lottie je 24 godine mlađa od Kate, a obitelj nije oduševljena njezinim poslovnim pothvatom
Lottie Moss
 Instagram

Slavni britanski supermodel, danas 47-godišnja Kate Moss ima jako lijepu polusestru koja je od nje toliko mlađa da bi joj mogla biti i kći. Razlika među sestrama je čak 24 godine, jer Lottie Moss ima 23.

No osim što je i ona pokupila dobre obiteljske gene, čini se kako je Lottie od starije sestre naslijedila i narav - sklonost nestašlucima.

image
Lottie Moss
Instagram

Obitelj i njezini prijatelji tako su se, piše Daily Mail, jako zabrinuli kada su doznali da je Lottie odlučila prodati svoje izazovne fotografije web portalu za odrasle Glow na koji da bi ste ušli morate biti njihov pretplatnik

image
Lottie Moss
Instagram

Nedugo nakon što im je priopćila svoju odluku, plavokosa ljepotica objavila je niz selfija na svom Instagram profilu koje je snimila u luksuznom hotelu Nobu u Los Cabosu u Meksiku. Na njima Lottie pozira u seksi bikiniju leopard uzorka, pokazujući svoje isklesano osunčano tijelo, malo toga prepustivši mašti.

image
Lottie Moss
Instagram

Izvori tvrde kako Lottina modna agencija Storm panično nastoji zaštititi mladu Moss i spasiti je od same sebe, te kako se dio njezine obitelji plaši da je već sabotirala svoju budućnost.

image
Lottie Moss
Instagram

I sama Lottie je prije desetak dana priznala kako nije naišla na obiteljsku podršku zbog svog novog biznis pothvata. Navodno na platformi Glow već postoji video u kojem je razgolićena, za koji korisnici moraju platiti 1000 britanskih funti da bi ga vidjeli.

image
Lottie Moss
Instagram

"Imala sam stvarno usran dan. Primam komentare pune mržnje jer radim za Glow", kazala je za Sun on Sunday mlađa sestra Moss dodajući kako neki članovi njezine obitelji nisu presretni zbog ovog angažmana, ali kako ona ipak uživa u svom životu u Los Angelesu.

image
Lottie Moss
Instagram

"Osjećam se tako sretno ovdje, tako se nisam osjećala stvarno dugo. Samo imam potrebu osjećati se dobro u svojoj koži, jer ako sami sebe ne volite, nitko vas drugi neće", izjavila je tada Lottie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:11