HTJELA GA UPOZNATI

Pomahnitala obožavateljica projurila autom kroz sigurnosna vrata da bi došla do svog omiljenog glazbenika: ‘Pozvao me‘

Presreo ju je njegov privatni zaštitarski tim i zadržao dok policija nije stigla

Kuća poznatog bubnjara u Calabasu u Kaliforniji

 Mls/Planet/Profimedia/Mls/planet/profimedia

Pomahnitala obožavateljica bubnjara benda Blink-182 Travisa Barkera uhićena je nakon što je autom "proletjela kroz sigurnosna vrata" kako bi ga pokušala upoznati, potvrdio je njegov predstavnik za Page Six.

Osumnjičena žena u petak je privedena zbog "neovlaštenog upada na posjed".

Prema TMZ-u, koji je prvi izvijestio o nezgodi, žena je nekoliko puta pokušala dobiti pristup zatvorenom susjedstvu bubnjara benda Blink-182 u Los Angelesu.

Prema spomenutom mediju, pokušala je najmanje četiri puta doći do njegova doma, navodno tvrdeći da ju je pozvao preko društvenih mreža da dođe u posjet. Obožavateljica je svaki put bila odbijena. Žena je na kraju uzela stvari u svoje ruke i projurila kroz ulaznu ogradu. Naposljetku ju je presreo Barkerov privatni zaštitarski tim i zadržao dok policija nije stigla.

Naime, slavni glazbenik uopće nije bio kod kuće za vrijeme incidenta jer se vraćao s probe svoga benda, i to za njihov nadolazeći nastup na drugom po redu Coachella Weekendu.

image

Travis Barker

Valerie Macon/Afp

Izvori su za TMZ rekli da ju je bubnjarov tim osiguranja zadržao i zamolio da ostane na mjestu jer su smatrali da "imaju situaciju pod kontrolom". Doduše, 47-godišnji Barker planira podnijeti ludoj obožavateljici zahtjev za zabranu prilaska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:23