BIJES ZBOG EURA

Pomahnitale djevojčice prijete joj smrću: ‘Mrze me, žele da dobijem rak ili poginem u sudaru...‘

Sve je izmaklo kontroli zbog Eura, to je preočito, ali nisam mogla niti zamisliti da će biti ovako loše, kaže djevojka nogometaša
Sasha Attwood i Jack Grealish
 INSTAGRAM, Profimedia

Sasha Attwood (25), djevojka engleskog reprezentativca i nogometaša Aston Ville Jacka Grealisha (25), požalila se kako je tijekom Eura 2020. postala meta zlobnih internetskih trolova koji su joj profile na društvenim mrežama bjesomučno zatrpavali zastrašujućim porukama poput "nadam se da ćeš dobiti rak i umrijeti" i "želim ti da pogineš u sudaru".

- Na dan sam primala 200 prijetnji smrću. Ne pretjerujem kad to kažem. I dalje ih dobivam, svaki dan, na TikToku i Instagramu, mahom od tinejdžerica. Pišu mi kako 'planiraju moje ubojstvo' i govore da nikad nisu toliko mrzili neku ženu koliko mrze mene... Sve je izmaklo kontroli zbog Eura, to je preočito, ali nisam mogla niti zamisliti da će biti ovako loše... Jednostavno ne mogu shvatiti kako ljudi mogu biti toliko odvratni bez ikakva razloga.

Uvijek sam bila prilično snažna osoba, uvijek sam dobro blokirala mišljenja drugih ljudi, ali ovo sad - to je na sasvim drugoj razini, to je jednostavno ludo i sramotno. Stalno slušate o trolanju, ali tek sad shvaćam koliko je to zapravo ozbiljno, loše i opasno. Zastrašujuće je to što su u pitanju vrlo mlade djevojke, imaju 13 ili 14 godina. To je tako tužno.

Društvene mreže zbilja znaju biti otrovne i stvarno je žalosno što ove generacije odrastaju misleći da je u redu govoriti takve stvari - rekla je potresena Sasha u videu objavljenom na YouTubeu. Dodala je kako se zbog svega što je doživjela osjeća tjeskobno, ali svejedno se trudi biti pozitivna.

Inače, model i nogometaš Jack Grealish znaju se još iz školskih dana u Solihullu. Par je navodno obnovio svoju romansu u lipnju, no Sasha nije javno govorila o vezi sa sportašem. Jack je, piše Daily Mail, želio držati Sashu što dalje od reflektora i medija upravo kako bi je zaštitio od zlokobnih komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 23:41