OMAKLO JOJ SE

Pomoćnica objavila nefotošopiranu fotografiju reality zvijezde, njezin PR tim sad prijeti tužbama

Suradnici Khloé Kardashian masovno prijavljuju sve postove zbog kršenja autorskih prava: ‘To je objavljeno bez njezina odobrenja‘
Khloé Kardashian poznatija je po fotografijama nalik ovoj
 Face To Face/Face To Face/Profimedia

Khloé Kardashian (36) uskrsne blagdane provela je s obitelji na luksuznom imanju njezine majke Kris Jenner u La Quinti u Kaliforniji, no raspoloženje joj je tijekom prazničnog vikenda pokvarila jedna naoko bezazlena fotografija koja se počela bjesomučno širiti društvenim mrežama. Na njoj je reality zvijezda snimljena u minijaturnom bikiniju leopardova uzorka, a istu je navodno "slučajno" objavila Khloéina pomoćnica.

Problem je u tome što bogatašica na njoj nije fotošopirana - njezin struk čini se manje definiranim, ni grudi nisu bujne kao na njezinu Instagramu, a koža nije ni približno glatka i besprijekorna bez detaljnog uređivanja i provlačenja kroz čudotvorne filtere.

Iako bi većina žena ipak bila ponosna da tako dobro izgleda u bikiniju, Khloé baš i nije "sjelo" to što ju je cijeli svijet vidio u potpuno prirodnom izdanju. Naime, njezin PR tim odmah je skočio na noge i bacio se na posao ne bi li zauvijek uklonio sve tragove postojanja sporne fotografije. Kako piše Daily Mail, suradnici reality zvijezde masovno prijavljuju sve postove zbog kršenja autorskih prava tvrdeći kako je fotografija objavljena bez njezina odobrenja.

- Uređena fotografija u boji snimljena je tijekom privatnog obiteljskog okupljanja, a pomoćnica ju je pogreškom objavila na društvenim mrežama. Khloé izgleda lijepo, ali ona je vlasnica autorskih prava i jednostavno ne želi da internetom kruži snimka koja nije ni bila namijenjena objavljivanju - rekla je Tracy Romulus, najbolja prijateljica Kim Kardashian i glavna direktorica marketinga za brend KKW.

image
Khloé Kardashian poznatija je po fotografijama nalik ovoj
Face To Face/Face To Face/Profimedia

Nakon što se fotografija u subotu pojavila na društvenim mrežama, s mnogih stranica vrlo brzo je i - nestala! Neki korisnici Reddita tvrde kako je pravni tim klana Kardashian od njih zatražio da uklone spornu fotografiju, navodno uz prijetnje tužbama zbog kršenja autorskih prava. Pojedinci koji su pokušali podijeliti snimku prijavljeni su zbog objavljivanja osobnih i povjerljivih podataka.

Osim špekulacija da je spornu fotografiju pogreškom objavila pomoćnica, internetom kruži i teorija da je snimka zapravo ukradena i potječe s lažnog Instagram računa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:20