U PUNOM SASTAVU

Ponovno se okupljaju Spice Girls, ovaj put sve je inicirala Victoria Beckham: ‘Bilo je je*eno i vrijeme!‘

Okupljanje iz 2019. uključivalo je četiri članice iznimno popularne grupe. U njihovom sljedećem projektu uz ostale će biti i Posh Spice

Spice Girls 1998.

 Columbia Pictures Corporation/Collection Christophel Via Afp

Brojni obožavatelji Spice Girls bili su razočarani jer se Victoria Beckham nije pojavila kao Posh Spice tijekom ponovnog okupljanja benda na turneji 2019. Iako je početno okupljanje uključivalo četiri članice iznimno popularne grupe; Sporty, Ginger, Baby i Scary Spice, Mel je otkrila kako to neće biti slučaj i u njihovom sljedećem projektu. U razgovoru za Daily Telegraph, Mel B, koja je trenutno u Australiji na snimanju showa Masked Singer, rekla je kako će se Victoria Beckham pridružiti kultnom bendu u nečemu vrlo uzbudljivom.

"Radimo nešto zajedno kao Spice Girls, a uvijek sam ja bila ta koja je na neki način zagovarala da se okupimo. No, ovaj put zapravo je Victoria bila ta koja je rekla: ‘ajmo napraviti nešto‘. I tako radimo na nečemu što ćemo uskoro obznaniti", ispričala je 48-godišnja pjevačica, dodajući: "Bilo je je*eno i vrijeme!".

Posljednji put kad se slavna pop grupa iz 1990-ih okupila u punom sastavu bilo je za Olimpijske igre 2012. u Londonu. Na vrhuncu popularnosti Mel B, Mel C, Geri Halliwell, Victoria Beckham i Emma Bunton bile su krajem 1990-ih prodavši više od 100 milijuna albuma diljem svijeta. I dok su kolale glasine kako se članice benda međusobno svađaju nakon što se grupa raspala 2000., 46-godišnja Emma je otkrila kako su oduvijek bile nevjerojatno povezane.

"Nitko nikad neće razumijeti taj odnos među nama. Prošle smo toliko toga, od djece do posla. Veza među nama je vrlo, vrlo jaka", izjavila je Emma 2022. za Mail Online.

Spice Girls su nastale 1994. i objavile brojne hitove kojima su poharale svjetske top ljestvice poput ‘Wannabe‘, ‘Stop‘, ‘Spice Up Your Life‘ i ‘Too Much‘. Iako su se raspale 2000., ponovo su se okupile 2007. i objavile pjesmu ‘Headlines (Friendship Never Ends).‘

Mel B je bila u Sydneyu tijekom prošlog mjeseca, a Australija će joj biti dom i u dogledno vrijeme obzirom da snima show Masked Singer gdje je u ulozi suca. U emisiji će joj se na sudačkoj poziciji pridružiti i Abbie Chatfield, Chrissie Swan i Dave ‘Hughesy‘ Hughes a show od deset epizoda emitirati će se za Channel 10.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:13