BRITNEY SPEARS

Pop princeza se vraća! U tajnosti je snimila duet s legendarnim glazbenikom: ‘Bit će hit ljeta‘

Pjevačica je nagovještavala da je spremna vratiti se na posao nakon što joj je prekinuto gotovo 14-godišnje konzervatorstvo

Britney Spears

 Maggie Wilson/Newscom/Profimedia

Britney Spears se vraća na glazbenu scenu nakon što je u tajnosti snimila duet s Eltonom Johnom za megahit ‘Tiny Dancer‘.

Pop princeza nedavno se sastala sa 75-godišnjim legendarnim glazbenikom u studiju na Beverly Hillsu kako bi snimili novu verziju njegova legendarnog klasika iz 1971.

- Ovo je bila Eltonova ideja, a Britney je velika obožavateljica. Snimili su remix pjesme ‘Tiny Dancer‘, kaže jedan poznavatelj glazbene industrije.

- Britney je prošli tjedan bila u studiju na Beverly Hillsu s Eltonom na tajnom snimanju koje je nadgledao producent Andrew Watt, dodaje.

image

Britney Spears

Image Press/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Watt, čiji se studio nalazi u podrumu njegove kuće, producirao je albume za Justina Biebera, Miley Cyrus, Pearl Jam i Ozzyja Osbournea te je 2021. osvojio nagradu Grammy za producenta godine.

Pjesmu su već pustili ljudima u izdavačkoj kući i svi su poludjeli. Tako je dobro. Kažu da će ovo biti hit ljeta, govori.

image

Elton John

Emmanuel Dunand/Afp

- Britney se službeno vratila. Vratila se na posao i jako je uzbuđena, ističe.

Spears je nagovještavala da je spremna vratiti se na posao nakon što joj je u studenom 2021. prekinuto gotovo 14-godišnje konzervatorstvo.

Popularna pjevačica nedavno je podijelila video na svom Instagram profilu kako pjeva novu, oštriju izvedbu svoga hita iz 1998., ‘…Baby One More Time‘, a u opisu videa napisala je: ‘Nisam podijelila svoj glas jako dugo... možda i predugo.‘

Spears je u objavi također objasnila koliko je željela izdati ažuriranu izvedbu pjesme koja se nalazi na njenom istoimenom debitantskom albumu, ali da je njezine planove uništilo konzervatorstvo.

Ovo će biti prva službena pjesma dobitnice Grammyja od pjesme ‘Slumber Party‘ iz 2016., koja se pojavila na njenom albumu ‘Glory‘.

‘Tiny Dancer‘ napisali su Elton John i Bernie Taupin. Izvorno je objavljena na Johnovom albumu iz 1971., ‘Madman Across the Water‘. Bila je rangirana kao 47. na ljestvici Rolling Stonea od ukupno 500 najboljih pjesama svih vremena 2021. godine. Pjesma bi trebala biti objavljena sljedećeg mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:26