REBEL JE GAY

Popularna glumica u 42. godini ‘izašla iz ormara‘: ‘Tražila sam princa, ali zapravo sam trebala - princezu‘

Rebel, koja se odnedavno hvali svojom mršavom i zategnutom figurom nakon što je izgubila više od 75 kilograma, nikad nije izgledala sretnije

Rebel Wilson i Ramona Agruma

 Screenshot/Instagram

Rebel Wilson u četvrtak je otkrila svoju novu djevojku i službeno se predstavila kao lezbijka, piše Daily Mail.

42-godišnja zvijezda 'Pitch Perfecta' izgledala je presretno dok je svojih 10,9 milijuna pratitelja na Instagramu upoznala sa djevojkom Ramonom Agrumom.

Rebel, koja se odnedavno hvali svojom mršavom i zategnutom figurom nakon što je izgubila više od 75 kilograma, pokazala je svoj pobjednički osmijeh dok je pozirala pored svoje nove djevojke i naslonila ruku na Ramoninu ruku.

'Mislila sam da tražim Disneyjevog princa... ali možda je ono što mi je stvarno trebalo cijelo ovo vrijeme bila Disneyjeva princeza', napisala je, dodajući emotikon srca i duge te hashtag '#loveislove.'

Nakon njezine objave, prijatelj glumice rekao je za People kako je 'Rebel na nevjerojatnom mjestu' te da je nikad nije vidio sretnijom.

Do sada, osim objave koja je izašla, Rebel nije govorila o svojoj novoj ljubavi, koja je modna dizajnerica iz LA-ja i vlasnica održivog modnog brenda Lemon Ve Limon.

Nije jasno kada su njih dvoje započele svoju vezu, ali zajedno su primijećene u veljači na Super Bowlu, a Ramona se nakon toga pridružila Rebel početkom ožujka na proslavi svog rođendana u meksičkom Cabo San Lucasu.

Inače, Rebelin posljednji potvrđeni partner bio je Jacob Busch, iz slavne pivarske obitelji.

Ona i Busch počeli su izlaziti neposredno prije početka pandemije koronavirusa, a kao par debitirali su na crvenom tepihu u Monaku, no veza je trajala samo četiri mjeseca i završila oko veljače 2021.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:57