ZDRAVSTVENI PROBLEMI

POPULARNA GLUMICA ZAVRŠILA U BOLNICI S obožavateljima podijelila fotku s bolnim izrazom lica: 'Ispada da je ovo jako bolno, plače mi se'

 
Glumica Kate Beckinsale u bolnici
 Instagram Kate Beckinsale

Glumica Kate Beckinsale završila je u bolnici zbog puknuća ciste na jajniku.

45-godišnja glumica na Instagramu je objavila selfi fotografiju iz bolnice, na kojoj se vidi da u nosu ima cijev za disanje, uz bolan izraz lica.

'Ispada da je puknuće ciste na jajniku jako bolno, a od morfija mi se plače. Jako sam zahvalna svima koji se brinu za mene', napisala je glumica uz fotografiju.

Sa svojih dva i pol milijuna pratitelja podijelila je još jednu fotografiju na kojoj se vidi kako leži u bolničkom krevetu.

Zvijezda Underworlda nije dala više informacija, no u komentarima je odgovorila na pitanje kada se to dogodilo, napisavši da je sve bilo danas.

Mnoge su zvijezde izrazile zabrinutost za njezino zdravlje. Kateina bliska prijateljica, komičarka Sarah Silverson napisala je u komentarima 'O moj Bože!!', dok ju je glumica Isla Fischer pitala je li dobro i poslala joj lijepe želje. Brz oporavak joj je poželjela i pjevačica Natalie Imbruglia.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 07:52