GLAZBENI FESTIVAL

Popularna grupa nastupit će u originalnoj postavi iz 1998.: ‘Ovo će biti posebno, jedva čekamo‘

Postava s kojom je grupa započela svoju karijeru od 1998. do 2001. godine ponovno se vraća na pozornicu!

Britanska pop grupa Sugababes

 Instagram

Britanska pop grupa 'Sugababes', jedna od najvećih djevojačkih grupa tijekom kraja 90-ih i početka 2000-ih, ponovno se okuplja u originalnoj postavi.

Trio će nastupiti krajem lipnja tijekom petodnevnog glazbenog festivala Glastonbury, potvrdila je za 'The Sun' pjevačica Keisha Buchanan.

"Ovo će biti nešto posebno za naše obožavatelje, jedva čekamo," rekla je Keisha.

Grupa uključuje pjevačice Siobhan Donaghy i Mutyu Buenu uz Keishu. Ovo je postava s kojom je grupa započela svoju karijeru od 1998. do 2001. godine.

Ponovno okupljanje trebalo se održati 2020. godine, u čast 20. godišnjice debitantskog albuma 'One Touch', no zbog pandemije, susret je odgađan nekoliko puta.

Trojac je na svom Instagramu podijelio nekoliko videa gdje se uvježbavaju. Obožavatelji su bili iznenađeni viješću na društvenim mrežama i oduševljeni su što će djevojke ponovno vidjeti zajedno.

Tijekom Instagram livea, Keisha je objasnila: "Imali smo toliko planova za prošlu godinu. Godina 2020. bila je naša jubilarna godina, Planirale smo napraviti toliko stvari, ali to se nije dogodilo pa se moramo restrukturirati."

U međuvremenu je prošle godine Siobhan otkrila da bend radi na novoj glazbi. Međutim, također je rekla da u to vrijeme 'nije bilo nikakvih konkretnih planova'. "Trenutno nema ništa konkretno, ali stalno radimo na novoj glazbi", rekla je tada.

Inače, Sugababes je osnovan 1998. i ostvario je velike hitove 2000-ih, kao što su 'Overload', 'Round Round', 'Push The Button' i 'About You Now'.

Grupa danas ima preko tri milijuna različitih mjesečnih slušatelja na Spotifyju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 11:38