JOŠ SAMO 1 TURNEJA

Popularna grupa razilazi se nakon 10 godina: ‘Osjećamo da je sada pravo vrijeme‘

Ova je vijest objavljena nakon što se tjednima šuškalo da bi moglo doći do raspada grupe

Little Mix

 Mario Mitsis/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Glazbena grupa Little Mix, koju čine Jade Thirlwall, Perrie Edwards i Leigh-Anne Pinnock, objavila je da se razilazi nakon "10 sjajnih godina".

Vijest o razlazu objavile su na službenom Twitter profilu: "Željele smo vas obavijestiti da, nakon Confetti turneje u travnju/svibnju sljedeće godine, uzimamo pauzu od Little Mixa. Bilo je to 10 sjajnih godina, prekrasna avantura koja je trajala, i osjećamo da je sada pravo vrijeme da uzmemo predah kako bismo mogle napuniti baterije i započeti neke druge projekte. Ne možemo vam dovoljno zahvaliti na svoj ljubavi i bezuvjetnoj podršci koju ste nam pružali od samih početaka. Jako vas volimo. Ne raspadamo se - Little Mix je i dalje tu. Imamo planove za još dobre glazbe, još turneja i nastupa u budućnosti. Zajedno smo napravili toliko prekrasnih uspomena i jedva čekamo da ih stvorimo još zajedno s vama. Mi smo sestre i uvijek ćemo biti tu jedne za druge, a vi, naši dragi obožavatelji, uvijek ćete biti u našim životima. Little Mix zauvijek! Vidimo se na turneji! Jade, Leigh-Anne i Perrie."

Ovu su vijest objavile nakon što se tjednima šuškalo da bi moglo doći do raspada grupe, a brojni obožavatelji ostali su neutješni.

"Prestanite, plačem", "Plačem i klizim niza zid trenutno. Toliko vas volim, cure, vi ste mi bile lijek za dušu", glasili su neki od komentara razočaranih fanova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:16