BRAK BEZ STRASTI

POPULARNA PJEVAČICA U INTERVJUU OTKRILA INTIMNE DETALJE 'On je dobar čovjek i otac, ali prođe nekad i godina dana, a da se ne seksamo...'

Pink
 Danny Moloshok / REUTERS

Agent, menadžer, izdavačka kuća, Bog i obožavatelji obično su prvi kojima se zvijezde zahvaljuju po primitku bilo kakve nagrade. Oni su, ipak, zaslužni što je zvijezda uopće u prilici dobiti ikakvu nagradu. Kada se planetarno popularna pjevačica Pink u kolovozu popela na pozornicu kako bi od MTV-a dobila nagradu Michael Jackson Vanguard za doprinos popularnoj glazbi i videima, nije se zahvalila nikome od njih, barem ne odmah.

Nagradu je posvetila svojoj kćeri Willow. Njezina je kćer naime jednog dana došla kući iz škole i svojoj majci rekla da je "najružnija djevojka koju poznaje". Ponukana tim, pjevačica je svojoj kćeri napravila PowerPoint prezentaciju u kojoj joj je predstavila androgine pop zvijezde poput Davida Bowieja, Princea i Annie Lennox.

"Mi se ne mijenjamo", rekla je s pozornice. "Mi pomažemo drugima da se promijene kako bi mogli vidjeti više vrsta ljepote."

No, kada se susrela s novinarkom The Guardiana Rebeccom Nicholson u hotelu u Santa Monici, Pink je rekla da je djelomično tužna što je taj dio govora postao viralna senzacija. "Mrzim koliko se mrzimo i mrzim koliko je mržnja mlada. To je teško za gledati", rekla je Pink te dodala da njezinu kćer nije impresioniralo što su mediji pisali o tom događaju. "Ona misli da sam totalni šmokljan."

Pjevačica je prošla dug i trnovit put od tinejdžerice koja je bila nepoželjan gost u kućama svojih prijateljica do idola današnjih tinejdžerica. Na svojem je sedmom albumu Beautiul Trauma u svom prepoznatljivom stilu progovorila o 11-godišnjem braku s Careyjem Hartom, bivšim vozačem motocrossa.

Na pitanja o braku koji je imao uspona i padova odgovorila je otvoreno. "Postoje trenuci kada gledam Careyja i mislim da je on moja konstanta i kamen. On je dobar čovjek i dobar otac. A postoje trenuci kada ga gledam i pomislim: "Nikad mi se nisi sviđao. Nemaš ništa što mi se sviđa. Nemamo ništa zajedničko. Ne želim te nikad više vidjeti". Međutim, nakon dva tjedna opet je sve dobro", kaže Pink.

"Onda postoje trenuci kada se nismo seksali godinu dana. Je li ovaj krevet smrt? Je li ovo kraj svega? Želim li ga uopće? Želi li on mene? Monogamija je naporan rad, ali vi ga odradite i onda je sve opet dobro."

Pink je uvijek bila otvorena i postepeno je tijekom karijere rušila predrasude o tome što se može i treba stavljati u pop hitove. Pjevačica to zove "povraćanjem istine". U pjesmi "So What" se šalila na račun privremenog razlaza s mužem, dok je u "Family Portrait" opjevala priču djevojčice koja je cijeli život zlostavljana.

"Otkrila sam da na druge ljude najsnažnije utječu moje pjesme u kojima bez cenzure govorim o stvarima zbog kojih mi bude neugodno i u kojima sam najranjivija. Moje su pjesme moja terapija od koje i drugi imaju koristi", objasnila je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:57