MOKRE MRLJE

Popularna spajsica prisjetila se nezgode na pozornici: ‘Samo mi je odjednom poteklo niz trbuh‘

‘Morala sam otpjevati još cijelu jednu pjesmu i samo sam se nadala da se ništa ne vidi‘, ispričala je Britanka
The Spice Girls
 Derry/Mirrorpix/Profimedia

Pjevačica Emma Bunton otkrila je kako se tijekom povratničke turneje popularnih Spice Girls iznenada procurila na pozornici.

Mlijeko joj je počelo teći iz grudi pa je morala istrčati sa scene kako joj ne bi procurilo kroz odjeću.

Baby Spice je tom prigodom imala haljinu s potpisom Roberta Cavallija, a incident se dogodio samo četiri mjeseca nakon što je rodila sina Beaua. Zbog prenatrpanog rasporeda i povratka na scenu u prosincu 2007. pjevačica je sina dojila i uz to kombinirala i adaptirano mlijeko.

Jedan on najpopularnijih ženskih bendova svih vremena na svojoj je povratničkoj turneji nastupao u losanđeleškom Staples centru, a 45-godišnja Emma točno se sjeća trenutka kad se nezgoda odigrala.

"Sjećam se da se to dogodilo dok smo pjevale 'Say You'll Be There'. Nosila sam zlatno-ružičastu haljinu s kraljevskom trakom i visokim ovratnikom, a zlatna traka bila je taman iznad mojih grudi. Morala sam otpjevati još cijelu jednu pjesmu i samo sam se nadala da se ništa ne vidi", stoji u tekstu izdvojenom iz pjevačičine nove knjige koji je objavio The Sun.

image
Knjiga Emme Bunton

Kad je shvatila što se događa odjurila je s pozornice prema svom partneru Jadeu Jonesu vrišteći da joj doda jastučiće za dojilje.

Srećom po glazbenu zvijezdu, haljina koju je nosila bila je prilično porozna, pa se većina mlijeka "slila po njezinu trbuhu", no da se itko bolje zagledao u nju tijekom izvedbe, tvrdi Bunton, primijetili bi mokre mrlje.

image
Emma Bunton
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Pjevačica, danas majka troje djece, otkrila je i kako nije uzela u obzir promjene na svom tijelu prije odlaska na turneju, a nije ni shvaćala koliko energije samo dojenje zahtjeva, ali od velike pomoći sa savjetima bila joj je upravo Victoria Beckham. Ipak, dojenje uz turneju u kombinaciji s neprospavanim noćima nisu joj jedna od boljih ideja u životu, priznala je dodajući kako je mentalno možda i bila spremna na turneju, ali ne i fizički.

"Bilo je tu puno suza i ogromna količina samooptuživanja. Pitala sam psihijatra što nije u redu sa mnom. On se nasmijao i rekao mi: 'Kako mislite što nije u redu s vama? Upravo ste rodili, kukovi vam još nisu na mjestu, kao ni zdjelica'. Jednostavno nisam bila spremna. Na scenu sam se prvi put definitivno vratila prebrzo", zaključila je Bunton.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:13