ALBA CARRILLO

Popularna španjolska voditeljica požalila se na ozbiljan ‘problem‘: ‘Prelako širim noge, što sam starija, to lakše...‘

Ova 37-godišnja Španjolka koja je nakon manekenske karijere postala voditeljica, oduvijek je bila slaba prema sportašima

Alba Carrillo

 Screenshot/instagram/

Feliciano Lopes upravo je ove godine, u 43. godini, završio karijeru profesionalnog tenisača. Ljevoruki Španjolac ostat će zapamćen po snažnom servisu, osvajanju Roland Garrosa u parovima, 12. mjestu ATP pojedinačne liste, ali i kao jedan od najpoželjnijih sportaša.

Usporedno s tenisom je zbog atraktivnog fizičkog izgleda imao i kratku karijeru u modelingu, a upravo je tako upoznao i bivšu i sadašnju suprugu.

Alba Carrillo, bivša supruga, nije dobro podnijela njihov razlaz.

Ova 37-godišnja Španjolka koja je nakon manekenske karijere postala voditeljica, oduvijek je bila "slaba na sportaše". Naime, 2011. je dobila sina iz veze s motociklistom Fonsijem Nietom, a medijski napisi o njihovom razlazu 2012. i svađi oko sina oboje su potresli. Feliciano i Alba tada su bili u vezi od 2013., potom su se vjenčali u srpnju 2015., a u lipnju iduće godine rastali, dok je razvod formaliziran u ožujku 2017.

- Dehumanizirajući način na koji se sve dogodilo bio je srceparajuć. Na kraju sam utonula u depresiju, nisam mogla spavati i dan i noć razmišljati o mogućim razlozima tog emocionalnog pražnjenja - kaže.

Albina situacija bila je toliko ozbiljna da je čak primljena u psihijatrijsku kliniku.

- Noću bih se budila s grčevima i noćnim morama, znojila bih se i padala u nesvijest. Bila sam iscrpljena od plača. Protokolom su mi oduzeli slušalice, kablove i ostalo što bi mi omogućilo samoozljeđivanje. Nisam htjela umrijeti, iako sam to uspjela verbalizirati. Ono što sam htjela bilo je zaustaviti svoj um i odmoriti se. Trećeg dana, tražila sam samoinicijativni otkaz zbog straha da je vijest procurila u novine - ispričala je svoju potresnu priču.

Alba je u međuvremenu uspjela ojačati svoj karakter te je za španjolske medije otvoreno progovorila o svom seksualnom životu, problemima dokazivanja svoje vrijednosti jer je lijepa i drugim stvarima.

Trenutno je slobodna i namjerava nekoga upoznati, ali ne iz obveze.

- Bitno je da se sviđaš sebi da ne moraš biti s nekim. Tako sobom prekrivate prazninu koju osjećate. Opasna stvar je što onda netko mora doći i dati ti puno da prestaneš željeti biti sam i dopustiš si biti u vezi - dodaje. Priznaje da njezini prijatelji koriste Tinder, ali ona se "boji".

Alba je u međuvremenu uspjela ojačati svoj karakter te je za španjolske medije otvoreno progovorila o svom seksualnom životu, problemima dokazivanja svoje vrijednosti "jer je lijepa" i drugim stvarima. Trenutno je slobodna i namjerava nekoga upoznati, ali ne iz obveze.

- Bitno je da se sviđaš samoj sebi da ne moraš biti s nekim. Tako pokrivate prazninu koju osjećate. Opasna stvar je što onda netko mora doći i dati ti puno da prestaneš željeti biti sam i dopustiš si biti u vezi - dodaje. Nadalje, priznaje da njezini prijatelji koriste Tinder, no nju je “strah”.

- Nisam mogla, ali ponekad sam htjela. Zavidim svojim prijateljicama, ali bojim se da me ne osude. Ne želim početi primati slike penisa. Treba nastaviti s tradicionalnim upoznavanjem, otići na kavu i vidjeti kako će se stvari razvijati - prepričala je.

S druge strane, vjeruje da bi nevjeru mogla oprostiti "ako iza toga stoji nešto vrlo čvrsto".

- Problem je što obično nema čvrstih stvari, barem kod muškaraca koje ja poznajem - žali se Alba.

Također, priznala je da ima određenu "bolest" koja se pogoršava s godinama": prelako se prepušta muškarcima, pogotovo kad popije malo vina.

- I dalje mi se to događa, ali i s drugim stvarima. Zbog parfema i zanimljivog razgovora...Imam problem što brzo širim noge. Ta se bolest s godinama pogoršava! Događa mi se to i s tipovima koji ne želi podijeliti račun. Idem podosta daleko - rekla je Alba.

Prema Albi Carrillo, kroz život je imala mnogo problema da dokaže svoju vrijednost zbog "jednostavne činjenice da je bila lijepa".

- Imam puno stvari za reći, no moram još petnaest puta dokazivati da nisam glupa i spora. U međuvremenu, započela sam magistarski studij. Već sam umorna od toga da se moram dokazivati, da moram pričati o svom životu... Od sada želim raditi s mozgom - prokomentirala je hipotetski povratak na televiziju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 12:10