BIT ĆE MU TO ČETVRTI BRAK

POPULARNI AMERIČKI GLUMAC ZAPROSIO 39 GODINA MLAĐU DJEVOJKU Bivša zaručnica se našalila na Twitteru: 'Imala je -10 godina kad smo mi bili zaručeni'

Laura Savoie i Dennis Quaid
 Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američki glumac Dennis Quaid (65) zaručio se za svoju djevojku Lauru Savoie, 26-godišnju doktorandicu na Sveučilištu Teksas u Sjedinjenim Američkim Državama, piše USA Today.

"Dogodilo se to na najsjevernijoj točki otoka Oahu u resortu Turtle Bay. Bilo je spontano. Pravo iznenađenje", rekao je Quaid.

Glumac je na putovanje sa svojom partnericom ponio prsten, a rekao je da htio da to bude privatan trenutak između njih dvoje. Prosidba je bila plan koji je po svojoj prilici trajao "oko mjesec i pol".

Extra i People pišu da je prosidba iznenadila Savoie te da je par zajedno već mjesecima.

"Ona je snimala selfie nas dvoje, a ja sam izvadio prsten i pitao je bi li se htjela udati za mene, na što je ona pala na pot", rekao je Quaid za Extra.

Quaidova kolegica iz filma "Zamka za roditelje" Elaine Hendrix našalila se na račun sličnosti radnje filma i stvarnog života. Naime, Quaidov se lik u filmu također zaruči za 26-godišnju plavušu. Zaruke mu u filmu "pokvare" blizanke koje je igrala Lindsay Lohan.

"Čuvaj se tih blizanki", napisala je Hendrix.

Glumica Lea Thompson, Quaidova bivša zaručnica također se na Twitteru našalila na njegov račun. "(Savoie) je imala -10 godina kada sam ja bila zaručena za njega. "Kada smo mi bili zaručeni on je imao 30, a ja 23 godine, barem mislim", napisala je Thompson.

Thompson i Quaid se na koncu nisu vjenčali.

Quaid je do sada u braku bio tri puta - s Kimberly Quaid (od 2004. do 2018.), Meg Ryan (od 1991. do 2001.) i P. J. Soles (od 1978. do 1983.).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 02:15