NOVA GODINA 2024.

Popularni Čola će za novogodišnji nastup u Dubrovniku uzeti šokantnu cifru i oboriti sve moguće rekorde...

Dino Merlin je za doček 2018. u Dubrovniku navodno zaradio 80 tisuća eura, a ova cifra je puno veća!

Zdravko Čolić

 Ivan Peric/Cropix

Zdravko Čolić će za doček 2024. na dubrovačkom Stradunu dobiti čak 130 tisuća eura, prenose mediji.

Prema Kuriru, riječ je o daleko najvećem iznosu koji je neki pjevač dobio za nastup u novogodišnjoj noći u Hrvatskoj, nakon Dine Merlina koji je za doček 2018. u Dubrovniku navodno zaradio 80 tisuća eura.

- Dragi prijatelji, veselim se Dubrovniku, dočeku Nove godine na Stradunu, najljepšoj pozornici na svijetu! Voli vas i pozdravlja Zdravko Čolić - poručio je pjevač kada je objavljeno da će povodom Nove godine nastupiti u Dubrovniku.

image

Zdravko Čolić nastupio u Puli

Dario Horvat/

Inače, nastup Vlade Georgieva se istaknuo kao najskuplji provod Nove godine u regiji, pošto će oni koji žele ući u Novu godinu s ovim kantautorom morati izdvojiti čak 500 eura po osobi.

Što se tiče dočeka Nove godine i izvođača koji će nas uvesti u 2024. godinu, u Splitu će u najluđoj noći u godini kao glavna zvijezda nastupit Doris Dragović, a podršku će joj pružiti i Kuzma & Shaka Zulu te reper Grše.

image

Doris Dragović

Vanesa Pandzic/Cropix

U Poreču će Novu godinu čekati Petar Grašo i s publikom pjevati "Voli me", "Ako te pitaju", "Volim i postojim...". U Rijeci, na Korzu, nastupa Zlatan Stipišić Gibonni, a Riječani, koji se živo sjećaju veličanstvene atmosfere koju je splitski glazbenik napravio na ispraćaju 2017. godine. U Puli će 2023. godinu ispratiti s Indirom Levak i Vojkom V, dok će u Rovinju nastupiti Dubioza kolektiv, koji su ljetos u Areni proslavili dvadesetu godišnjicu karijere.

U Zadru je Ivica Sikirić Ićo na Narodnom trgu, a Joško Čagalj Jole na Trgu Petra Zoranića. Željko Joksimović pjevat će u Mostaru, Matija Cvek na Silvestrovo će nastupiti u Vukovaru. U Sarajevu se za doček Nove godine priprema posebna priča, a nastupaju četiri sarajevska benda: Zabranjeno pušenje, Crvena jabuka, Bombaj štampa i Letu štuke.

image

Aleksandra Prijovć

Ranko Suvar/Cropix

Inače, spomenimo da je Aleksandra Prijović, nakon pet prodanih zagrebačkih Arena, navodno podigla svoj honorar za novogodišnji nastup, pa će, prema pisanju srpskih medija, snaha Lepe Brene (koja će za Novu pjevati u Baru) u Beogradu nastupati za 50.000 eura, a ne za 40.000, kako je isprva bilo planirano.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:57