MAKE-UP ARTIST

Popularni Srbin transformira se u Olivera, Teslu..., a sad je uredio i Ellu Dvornik: ‘Izgledaš k‘o Vlatka Pokos‘

Osim svakodnevnih šminkanja klijenata povodom svečanih prilika, stekao je slavu impresivnim transformacijama u brojne poznate osobe

Stefan Subotić i Ella Dvornik

 Instagram/screenshot

Stefan Subotić poznati je srpski šminker, odnosno, make-up artist koji već godinama svojim transformacijama oduševljava tisuće pratitelja diljem cijelog svijeta, a 22. listopada će u Zagrebu održati svoj masterclass.

Uloga modela na zagrebačkoj, ali i beogradskoj radionici, tj. masterclassu, pripast će jednoj od najpoznatijih domaćih influencerica, Elli Dvornik Pearce. Stefan je na svom Instagram profilu najavio spomenutu radionicu videima te fotografijama svog šminkerskog umijeća na Elli Dvornik.

Suradnja poznate blogerice i vrsnog make-up umjetnika privukla je pažnju i brojne pohvale, no ima i komentara koji su osudili Ellin novi izgled.

- Jao, izgledaš k‘o Vlatka Pokos! - komentirala je jedna od pratiteljica.

- Meni si k‘o kameleon! Znaš i možeš nositi sve! - stoji u komentarima.

Ellina majka, Danijela Dvornik, upitala je "je li ona ovo rodila?" i nasmijala brojne korisnike Instagrama.

Inače, osim svakodnevnih šminkanja klijenata povodom svečanih prilika, Stefan Subotić stekao je slavu impresivnim transformacijama u brojne poznate osobe, poput Nikole Tesle, Kris Kardashian, Michaela Jacksona, ali i Olivera Dragojevića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:29