KRALJEVSKI PRIJEM

Poput kraljevske modne revije: Okrunjene, moćne žene iz cijelog svijeta u Buckinghamskoj palači

Neke od uzvanica poznate su po svojem profinjenom stilu, a nisu razočarale ne ovaj put

Kate Middleton

 Jacob King/Afp

Svjetski moćnici, predjsjednici i okrunjene glave družili su se u Buckinghamskoj palači na pred-krunidbenom prijemu. U sklopu mjera štednje, smanjenja troškova i nije bilo velike, službene večere, niti će je biti nakon same ceremonije. Uz kralja Charlesa bili su princ William i princeza Kate, te princeza Anne i princ Edward i njegova supruga Sophie. Mnogi su se pitali zašto Camilla nije bila na prijemu, no to nije bilo ni planirano - kraljica je imala niz drugih obaveza, te se, kako je izjavio neki od brojnih kraljevskih dopisnika "očito željela odmoriti prije napornog dana".

I dok je prijem bio prilika za razgovore i čestitke, fotografije iz Palače, prava su modna poslastica - dame iz visokog društva, prve dame, okrunjene dame pokazale su svoj stil ili barem izbor svojih stilista. Neke među njima ipak su se istaknule i potaknule najviše komentara.

Španjolska kraljica Letizija

Poznata kao ikona stila, ne samo u Španjolskoj, kraljica Letizia odabrala je haljinu Victorije Beckham zelene boje koja košta oko 1000 eura, a kompletirala izgled mornarski plavom torbicom i cieplama brenda Nina Ricci, koje je već nosila.

image

Španjolska kraljica Letizija ikralj Felipe VI

Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

Kate, princeza od Wallesa

Još jedna žena poznata po savršenom modnom ukusu odjenula je "kraljevski plavu" haljinu s kristalićima brenda

Self-Portrait čija je cijena 400 eura. Nosila je već poznatu srebrnu clutch torbicu i Aqua Azure Love Link sandale s visokom petom, te naušnice s dijamantima i safirima koje je naslijedila od Kraljice Majke.

image

Kate princeza od Walesa

I-images/Zuma Press/Profimedia/I-images/zuma Press/profimedia

Švedska princez Victoria

Buduća vladarica Švedske odlučila se za haljinu kratkih rukava, nježne ružičaste boje s potpisom Romanda Moureta, te Louboutinovu Loubitwist clutch torbicu u boji fuksije. Obula je pink-metalik cipele, a njezine dijamantne naušnice u obliku kapljica, djelo su ševedskog brenda Engelbert od 19.700 eura.

image

Švedska princez Victoria i kralj CarlGustaf XVI

John Rainford/Sipa Press/Profimedia/John Rainford/sipa Press/profimedia

Jordanska Kraljica Rania

Rijetke su prilike u kojima se jordanska kraljica Rania ne istakne svojim izborom outfita. Tako je bilo i ovaj put. Njezina haljina iz Schiaparellijeve kolekcije jesen-zima 23, možda nije svakome po ukusu, no situaciju je najbolje opisao netko od komentatora rekavši da kraljica Rania čak i u groznoj opravi može izgledati senzacionalno.

image

Jordanska Kraljica Rania i kralj Abdullah II.

Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

Princeza Charlene od Monaka

Podvojene reakcije izazvala je princeza Charlene od Monaka. Supruga monegaškog princa izgleda bolje negu u bilo kojoj prilici u proteklih pet godina, otkako su je nazvali "najtužnijom princezom na svijetu". Iako je nježno plavi kombinezon u kombinaciji sa srebrnim sandalama Chaos Manola Blahnika savršeno pristajao, modni stručnjaci kažu da Buckonghamska palača nije mjesto za vrlo neformalni komad "na jedno rame".

image

Princeza Charlene i princ Albert od Monaka

Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 12:10