FOTOMONTAŽA

Pored Taylor i Travisa, pažnju je ukrao njegov brat: Ova je fotografija postala viralni hit, a jasno je i zašto

Centar Philadelphia Eaglesa posjetio je Las Vegas kako bi gledao svog brata kako igra protiv San Francisco 49ersa na Super Bowlu LVIII

Jason Kelce

 Harry How/Getty Images Via Afp

U zračnoj luci, pri dolasku na Super Bowl, umjesto osvajača prestižnog trofeja Travisa Kelcea ili njegove slavne djevojke Taylor Swift, pažnja javnosti je bila usmjerena na Jasona Kelcea, sportaševa brata.

Obožavatelji NFL-a primijetili su da je Jason Kelce nosio odjeću identičnu onoj glumca Zacha Galifianakisa u "Mamurluku" iz 2008., a fotografija koja ih uspoređuje postala je viralna na društvenim mrežama. Naime, Jason Kelce je odjenuo istu majicu kao Galifianakisov lik Allan, a nije izostavio ni smeđu torbicu koju je prebacio preko ramena. Fizička sličnost i brada nalik onoj slavnog glumca također mu idu u prilog.

image

Viralna fotografija

X/

Podsjetimo, centar Philadelphia Eaglesa posjetio je Las Vegas kako bi gledao svog brata Travisa Kelcea kako igra protiv San Francisco 49ersa na Super Bowlu LVIII u nedjelju, a dojave brojnih obožavatelja poznatog igrača tvrde kako se dobro proveo taj vikend. U subotu navečer primijećen je na koncertu Adele, a britanska pjevačica mu je rekla da je zvučao kao "pijani nogometni navijač" kada je viknuo "Eagles" kada je ispitivala publiku da vidi jesu li navijači Chiefsa ili 49ersa. Isto tako, zvijezda Eaglesa je viđena u Vegasu kako pobjeđuje u Blackjacku sa svojim prijateljima iz NFL-a, a gledao je i nastup U2-a u Sphereu.

Iako je fotografija u vrlo kratkom roku oduševila korisnike društvenih mreža, ispostavilo se da je ona lažna, odnosno, da je fotomontaža.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 15:57