KAKO DALJE NAKON OVOGA?

PORNO AFERA NE JENJAVA: KARLEUŠA POBJEGLA U KINU, NJEZINA UTUČENA SVEKRVA NE IZLAZI IZ KUĆE! Majka starletinog ljubavnika: 'Pa i moj susjed to radi!'

 
 Instagram

Skandal s eksplicitnim fotografijama koji trenutno potresa regiju, ne jenjava. Srpski mediji neprestano pronalaze nove detalje, javljaju se novi ljudi, objavljuju se nove fotografije. Osim glavnih aktera, srpske turbofolk pjevačice Jelene Karleuše i nogometnog reprezentativca BiH Ognjena Vranješa, teške dane proživljavaju i njihove obitelji. Vranješova se majka oglasila u medijima dok majka Karleušinog supruga navodno ne izlazi iz kuće.

Podsjetimo, srpski tabloid Kurir objavio je fotografije gole Jelene Karleuše u prilično eksplicitnim pozama. Na jednoj se fotografiji samozadovoljava dok se u kutu ekrana vidi da sve to preko interneta promatra Ognjen Vranješ. Karleuša je odmah preko društvenih mreža demantirala glasine o preljubništvu, a za fotografije je rekla da su lažne i fotošopirane. Neki od sadržaja su, rekla je, fotografije ukradene iz njenog telefona, izmijenjene tako da se povrijedi ona i njezina obitelj, a po njenim ‘saznanjima’, kako je napisala, ‘iza ovoga ne stoji jedan čovjek, već čitava organizacija’.

Također je demantirala medijske napise oko Božića kad je prvi put u medije izašlo da Ognjen i ona imaju aferu. Međutim, tijekom novogodišnjih praznika Karleuša je navodno dobila od Vranješa pošiljku sa 1001 ružom. Suprugu, nogometašu Dušku Tošiću, komentirala je da je Vranješ psihopat i da nisu ni u kakvom odnosu.

Vranješ ima sasvim drugačiju priču. On je rekao da su aferu održavali dvije godine.

- Jelena i ja smo se upoznali preko Instagrama prije dvije godine, kada je sve i počelo. Brojeve smo razmijenili i ušli u sve ovo. Za te dvije godine doživjeli smo i preživjeli sve i svašta: od zajedničkih putovanja, dolaženja kod mene u Atenu, viđanja na raznim mjestima, pa čak i kod nje kući... Ja nisam paćenik, ni psihopat, kako me ona želi predstaviti. Prije će to biti ona, i to sam spreman dokazati. Nisam nikoga jurio, niti prisiljavao! Sve je bilo dobrovoljno, uz obostrano zadovoljstvo. Prema tome, gospodine Karleuša i gospođo Tošić, krivce tražite među vama samima. Meni je jako žao svoje obitelji koja je izložena svemu ovome, ali ovo je jedini način da kažem istinu i time zaštitim sebe i obitelj - poručio je Ognjen Vranješ.

Reagirala je i Ognjenova majka koja je za Kurir nevoljko rekla:

- Nije mi ugodno. Uopće ne želim komentirati je li točno ili nije. Je l' moj sin nekog ubio? Da vam kažem, ako je to istina, ta žena ako je najpopularnija, trebala je voditi računa o tome. I moj susjed preko puta mene isto to radi. Da li je to princ Charles, Jelena ili netko drugi, nije me briga. Ono što pričam sa sinom, to su intimne stvari. Ne želim da se moje ime i ime mog sina provlači kroz novine. Za sve svoje postupke moramo odgovarati, pa tako i Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ i svi ostali.

Karleuša je Vranješu nakon svega preko društvenih mreža uputila podulju i brutalnu poruku punu prijetnji, u kojoj ga između ostalog naziva ‘šizofrenom budaletinom’, ‘fašističkim rasističkim govnom’, ‘gnjidom’ i ‘bolesnim crvom’, te mu poručuje da bi bilo najbolje da se ubije.

U međuvremenu je Kurir objavio još nekoliko poruka koje su izmijenili Jelena i Ognjen. U jednoj govori Vranješu da svog supruga Duška Tošića doživljava kao brata i prijatelja, a u drugoj mu do detalja opisuje kako bi htjela spavati s njim i što bi mu sve radila. Iz nekih kasnijih poruka također postaje jasno da to nije bila samo seksualna afera. ‘Volim te’, ‘ljubavi’ i slične izraze Jelena je nerijetko koristila.

Očito u želji da pobjegne od svega, pjevačica je otputovala u Kinu gdje igra njezin suprug. U sklopu Priča na Instagramu objavila je dvije fotografije iz aviona i jednu Guangzhoua na kojoj je s leđa fotografirala svoje dvoje djece u šetnji s tatom. Uz istu fotografiju na Facebooku napisala je:

- Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni dijelovi tijela nisu moji... da žena sa slika na trbuhu nema tri carska reza i madeže kao ja... nema svrhe. Mediji su me radi tiraže odlučili ubiti... ubiti moju obitelj. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj.

O svemu se u jednom trenutku oglasio i Tošić koji je za srpski Telegraf kratko rekao:

- Što da kažem, bit ćemo još jači, a go..a neka kenjaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. ožujak 2024 20:08