PET ARENA

Posebno iznenađenje na koncertu Aleksandre Prijović: ‘Sine, neka sam dočekala i ovo!‘

Održala je pet koncerata u Zagrebu, imala je brojne poznate goste iz regije, a mnogima je najdraži na pozornici bio njezin sin

Koncert Aleksandre Prijović

 Extra Fm/Mario Poje/

Završio je spektakl zvan Aleksandra Prijović! Regionalna zvijezda u Zagrebu je pjevala pred devedeset tisuća obožavatelja.

Najemotivniji trenutak u ovih pet večeri dogodio se kada se Aleksandri na pozornici pridružio maleni Aleksandar i s majkom zapjevao "Zvuk tišine".

image

Koncert Aleksandre Prijović

Extra Fm/Mario Poje/

- Sine, konačno sam dočekala da si i ti nešto otpjevao, rekla je Prijović. U publici su imali i posebnu podršku.

- Tu je moja Zorica, Filipova majka, hvala što ste rodili najboljeg sina na svijetu! Ovako nešto veliko ja nikada ne bih mogla napraviti sama, puno je tu ljudi koji su dali sve od sebe, ali meni je najvažniji upravo vaš sin Filip.

image

Koncert Aleksandre Prijović

Extra Fm/Mario Poje/

Aleksandra Prijović prva je žena koja je uspjela rasprodati pet zagrebačkih Arena zaredom i okupiti vrhunske izvođače na jednom mjestu dala najzvučnija imena iz regije: Aco Pejović, Željko Samardžić, Dejan Kostić, Milica Todorović, Bojan Vasković - Lexington band, MC Stojan, Tea Tairović, Jelena Rozga, Lepa Brena, Osman Hadžić, Dejan Matić i Maya Berović.

image

Koncert Aleksandre Prijović

Extra Fm/Mario Poje/

Aleksandra Prijović zasigurno je postavila novi standard - bilo je ovo pet dana spektakla koji će se dugo pamtiti i o kojemu će se još dugo pričati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 11:05