KONCERT ZVIJEZDE

Posjetitelje koncerta Robbieja Williamsa u Puli očekuje iznenađenje: ‘Znamo da to publika voli‘

Koncerti Robbieja Williamsa u Puli održat će se 27. i 28. lipnja, a legendarni će autor mnogih hitova nastupiti u sklopu turneje ‘XXV‘

Robbie Williams

 Tim Kildeborg Jensen/Afp

Prema istraživanjima, prosječni glazbeni festival proizvede 23.500 tona jednokratne plastike što postaje sve značajniji globalni problem, no dva potpuno rasprodana koncerta Robbieja Williamsa u Puli održat će se bez plastičnih čaša.

image

Robbie Williams čaše

Promo/

- Ponosni smo što će i ovaj koncert promicati održivost i to na način da publika dobije posebnu memorabiliju za uspomenu. Iz iskustva znamo da višekratne čaše publika zaista voli, skuplja i koristi iznova - poručio je organizator koncerta, LAA te Zagrebačka pivovara koji su svjesni problema koje plastične čaše stvaraju i ovime daju svoj doprinos u održivosti kulturnih događanja. Također, jedinstvene čaše će za tu prigodu dobiti i poseban dizajn s likom britanske megazvijezde, a nakon koncerta posjetitelji ih mogu ponijeti kući kao suvenir.

image

Robbie Williams čaše

Promo/

- Iz iskustva znamo da višekratne čaše publika zaista voli, skuplja i koristi iznova. Svi zajedno pozdravljamo smanjivanje upotrebe i korištenja jednokratne plastike na kulturnim manifestacijama i nadamo se da će u budućnosti ovakav tip posluživanja pića postati standard - komentirao je Zlatko Novaković, senior brand manager Zagrebačke pivovare.

Koncerti Robbieja Williamsa u Puli održat će se 27. i 28. lipnja, a legendarni će autor brojnih hitova nastupiti u sklopu turneje "XXV“ koja predstavlja 25 godina njegove karijere. Iza njega je preko 75 milijuna prodanih albuma širom svijeta, kao i brojne nagrade struke i publike. Kao i brojni glazbenici prije njega, Robbie Williams je umjesto velikih stadionskih prostora samostalno odabrao upravo Arenu u Puli kao jednu od stanica na svojoj turneji, a ostat će zapamćen kao jedan od rijetkih stranih izvođača koji su održali dva uzastopna koncerta u pulskoj Areni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 11:08