EKSPLOZIVNI INTERVJU

Posrnula holivudska zvijezda: ‘Imao sam 13 kad me zlostavljao pastor, zato sam bio šu*ak prema ženama‘

Glumac priznaje da je bio se*onja prema ženama i iskorištavao ih, ali kako tvrdi, nikoga nije ni na što prisilio

Lily James i Armie Hammer u filmu ‘Rebecca‘ Bena Wheatleya

 /Photo12 Via Afp

Čak dvije godine bile su potrebne glumcu Armieju Hammeru da istupi u javnost nakon što je 2021. protiv njega izneseno više optužbi za nedolično seksualno ponašanje i zlostavljanje. Bile su to šokantne tvrdnje jer uključivale i aluzije na kanibalizam, pa i ne čudi što je Hammeru toliko trebalo da se odluči na svoj prvi veliki intervju kojeg je dao za Air Mail, digitalni bilten.

Ostao je pri svojim dosadašnjim tvrdnjama kako su svi njegovi susreti sa ženama bili sporazumni, ali i otvoreno priznao kako je u svojim vezama bio emocionalni zlostavljač.

image

Armie Hammer

X Prutting/bfa/Shutterstock Ed/

"Imao sam vrlo intenzivan i ekstreman način života. Pokupio bih te žene, doveo ih u taj vrtlog putovanja, seksa i droge i velikih emocija, a onda čim bih završio, samo bih ih ostavio i prešao na sljedeću ženu, ostavljajući onu prije nje da se osjeća napušteno ili iskorišteno", ispričao je 36-godišnji glumac. Hammer je potom otkrio jednu šokantnu činjenicu iz svog djetinjstva, nešto što je na kraju, barem on tako smatra, utjecalo na njegove seksualne preferencije. Naime, glumac tvrdi kako ga je njegov pastor seksualno zlostavljao gotovo godinu dana. Bilo mu je tada samo 13 godina, a to traumatizirajuće iskustvo na kraju ga je dovelo do njegovog zanimanja za sadomazohizam.

"Bilo je to uvođenje seksualnosti u moj život na način koji je bio potpuno izvan moje kontrole. Bio sam nemoćan u toj situaciji. Moji su se interesi tada pretvorili u želju - imati kontrolu nad situacijom, seksualno", kazao je Hammer u razgovoru za Air Mail.

Time je želio pojasniti svoje ekstremne seksualne preferencije, no i dalje tvrdi kako su optužbe o seksualnim zlostavljanjima i silovanju, obične gluposti. Sve je tvrdi, bilo sporazumno, ali ipak očito, bez imalo poštovanja prema partnericama.

image

Armie Hammer, Gal Gadot i Emma Mackey u filmu "Smrt na Nilu"

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

"Moje ponašanje zapravo znači da sam "šu*ak". Ovdje sam da bih priznao svoje pogreške, preuzeo odgovornost za činjenicu da sam bio seronja, da sam bio sebičan, da sam koristio ljude da bih se osjećao bolje, a kad sam završio, nastavio sam dalje. Sada sam zdravija, sretnija, uravnoteženija osoba. Mogu biti tu za svoju djecu na način na koji nikad nisam bio... Zaista sam zahvalan za svoj život i svoj oporavak", govori glumac. Dok se suočavao s nizom optužbi za seksualni napad i zlostavljanje u veljači 2021., opisao je kako je plivao u oceanom na Kajmanskom otočju sa suicidalnim mislima.

"Isplivao sam što sam dalje mogao i nadao se da ću se ili utopiti, ili da će me udariti čamac ili pojesti morski pas. Tada sam shvatio da su moja djeca još uvijek na obali i da im to ne mogu učiniti" Hammer, otac dvoje djece, i njegova supruga s kojom je bio u braku 10 godina razveli su se u ljeto 2020.

image

Elizabeth Chambers i Armie Hammer

Todd Williamson/january Images/shutterstock/

Pola godine kasnije, optužbe protiv Hammera počele su izlaziti u javnost, kada je anonimni korisnik Instagrama, objavio snimke zaslona nasilnih tekstova koje šalje Hammer. Ubrzo su se druge žene javile sa sličnim optužbama za seksualnu prisilu i emocionalno zlostavljanje u vezama s Hammerom između 2017. i 2020. Hammer je naposljetku morao ili odstupiti ili bio izbačen iz više projekata visokog profila. U veljači 2021. policija Los Angelesa je protiv Hammera otvorila istragu za seksualni napad. U kojoj je fazi, nije poznato. Te dvije godine nastojao se kloniti javnosti, a morao je prodavati time-share klijentima u odmaralištu na Kajmanskim otocima jer je "švorc" i "u velikim dugovima". Hammer je naposljetku sebe opisao kao žrtvu "kulture otkazivanja i ostrašćene rulje".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:43