U LEŽERNOM IZDANJU

Posrnula zvijezda "Prijatelja" u Aston Martinu krstari gradom: ‘Vrijeme je da kažem istinu o sebi‘

Prije koji mjesec Matthew Perry je potvrdio da piše memoare o snimanju hit serije te da će u njima otvoreno progovoriti o ovisnosti

Paparazzi svako malo uhvate Chandlera u vožnji Malibuom, a on svako malo izmjenjuje automobile

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Zvijezda "Prijatelja", Matthew Perry, fotografiran je u ponedjeljak kako ulicama Los Angelesa vozi u novi Aston Martin vrijedan nešto više od 145 tisuća dolara, prenosi Page Six.

Perryja, 52-godišnjaka poznatog po ulozi Chandlera Binga u seriji "Prijatelji", uhvatili su paparazzi za volanom elegantnog, crnog automobila sa crnim sunčanim naočalama na glavi.

Aston Martin Vantage V8 Roadster iz 2022. ima početnu cijenu od 145.172 dolara, pišu Car and Driver, a s dodatnom mu opremom cijena postepeno raste.

Ostali sportski automobili marke Aston Martin iz 2022., točnije DB11 i DBS, se prodaju po cijeni višoj od 200.000 dolara.

Inače, Perry je još u veljači potvrdio da piše memoare o snimanju hit serije "Prijatelji", a dotaknuo se i bitke s ovisnošću.

- Toliko je o meni napisano u prošlosti, mislim da je vrijeme da ljudi čuju nešto i od mene - napisao je tada na Instagramu.

- Usponi su bili visoki, padovi su bili niski, no sada sam spreman ispričati priču i sve je ovdje. Ispričavam se što nije pop-up knjiga - rekao je Perry.

Knjiga pod nazivom “Friends, Lovers and the Big Terrible Thing” trebala bi biti objavljena u studenom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:11