CHLOE GRACE MORETZ

Postala je nesigurna nakon što su je pretvorili u internetsku sprdnju: ‘Svi su ismijavali moje tijelo‘

Šala u kojoj je njezina fotografija izmijenjena kako bi nalikovala tipu iz serije Family Guy dovela je do toga da pati od tjelesne dismorfije

Chloe Grace Moretz i scena iz Family Guya

 AFP/YouTube

Chloe Grace Moretz (25) priznala je da ju je meme koji ismijava njezin izgled natjerao da se povuče iz javnosti. Fotografija na kojoj ju se uspoređuje s likom iz serije ‘Family Guy‘ učinila ju je tjeskobnom, a najviše od svega ju je pogodilo što nije mogla učiniti ništa povodom toga jer ju je cijeli svijet već vidio.

image

Family Guy

Screenshot YouTube

Glumica je rekla za časopis Hunger da je internetska šala u kojoj je njezina fotografija izmijenjena kako bi nalikovala tipu iz serije Family Guy dovela do toga da pati od tjelesne dismorfije. Kako objašnjava Cybermed, tjelesni dismorfni poremećaj podrazumijeva zaokupljenost umišljenom manom tjelesnog izgleda ili pretjeranu iskrivljenost u doživljaju minimalnog i beznačajnog tjelesnog defekta.

- Samo se sjećam kako sam sjedila i razmišljala o tome kako se moje tijelo koristi kao šala i da ne mogu učiniti ništa povodom toga tko sam, a vidjeli su je svi korisnici Instagrama – rekla je Chloe, kojoj je smetalo što ismijavaju njezino tijelo.

Meme joj izaziva napade panike

Na društvenim mrežama montirana je slika Chloe kako nosi pizzu u hotel, a objavljena je pored crtanog lika Legs Go All the Way Up Griffin. Chloe je imala crne kratke hlače i crne štikle koje su isticale njenu figuru.

Zbog cijelog je slučaja Chloe priznala kako je postala usamljena i povukla se iz javnosti.

- Taj meme mi je teško prevladati i dan danas kad ga vidim. Bilo je toliko različitih trenutaka u kojima su me ljudi mogli fotografirati, ali uvijek sam se osjećala tjeskobno, otkucaji srca su mi bili ubrzani i hiperventilirala bih– priznala je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:41