USKORO U KINIMA

Potjere i pucačina u Zagrebu i Istri sa Salmom Hayek: Stigao trailer za holivudski blockbuster

Trailer je u manje od 24 sata pogledalo više od 1.3 milijuna ljudi što je sjajna reklama za hrvatski turizam
Nastavak snimanja filma The Hitmans Wifes Bodyguard 2019. na zagrebačkoj lokaciji, Medulićeva i muzej Mimara. Na setu su bili Salma Hayek i Samuel L. Jackson
 Srdjan Vrancic/Cropix

Pojavio se trailer za novi holivudski blockbuster "Hitman's Wife Bodyguard", a domaćoj publici moglo bi to biti interesantno jer se taj film prije dvije godine snimao i u našoj zemlji.

Trailer je objavljen jučer, a do sada ga je pogledalo više od 1.3 milijuna ljudi. Film se, između ostalih, snimao i u Rijeci te Istri, ali i u Zagrebu što je svakako velika reklama za hrvatski turizam.

Spektakularne akcijske scene u glavnom gradu Hrvatske snimale su se na nekoliko lokacija, pa i na krovu javne garaže u Čazmanskoj ulici te u blizini hotela Internacional. U svibnju 2019., u Zagrebu su se snimale i noćne scene, a na setu je osim glumaca bilo i više različitih vozila. Tih dana svibnja, Salma Hayek i Samuel L. Jackson bili su više puta viđeni u samom centru Zagreba.

image
Srdjan Vrancic/Cropix

U traileru je puno pucanja i potjera, ali i morskog krajolika.



Tijekom snimanja, koje je počelo u travnju 2019. godine, slavni glumci su se više puta na svojim društvenim mrežama oglasili o Hrvatskoj, a nisu skrivali oduševljenje Istrom i Rijekom, kao i Zagrebom.

- Nova filmska lokacija izgleda obećavajuće! Hrvatska je prekrasna na prvi pogled - ushićeno je tada na Instagramu napisao Samuel L. Jackson, uz fotografiju panorame Rovinja, gdje su također snimali. Poznati glumac u našu zemlju doista se zaljubio na prvi pogled, jer fotografiju je snimio nepunih 24 sata nakon svog dolaska u Istru.

image
Snimanje filma u Rovinju
Matija Djanjesic/Cropix


Oduševljenje hrvatskom obalom nije krila ni zanosna Salma Hayek.

- Stigli smo na novu magičnu lokaciju - napisala je tada uz fotografiju na kojoj u kamenoj rovinjskoj ulici pozira u zagrljaju svog kolege i prijatelja Samuel L. Jacksona.

image
Srdjan Vrancic/Cropix


U glavnim ulogama ove akcijske triler komedije su Ryan Reynolds, Salma Hayek i Samuel L. Jackson, a film bi se trebao početi prikazivati u kinima ovo ljeto. Premijera je u SAD-u zakazana za 16. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:51