ZVIJEZDA IZVAN KONTROLE

POTPUNI PAD NAJPLAĆENIJEG GLUMCA NA SVIJETU Nakon cjelodnevnog opijanja na snimanju fizički napao člana ekipe: 'Ma tko si ti? Nemaš nikakvih prava...'

 Profimedia, Zuma Press - News

Jedna od najvećih holivudskih zvijezdi, Johnny Depp, izgleda da je potpuno van kontrole. Glumac već neko vrijeme puni stupce tabloida svojim bankrotom i sudskim tužbama koje stižu na svakodnevnoj bazi, a čini se da je sada dotaknuo samo dno.

Kako javlja Page Six Depp je na snimanju svog novog filma 'LAbyrinth' fizički napao lokacijskog menadžera, prije nego li ga je ostatak ekipe odvukao.

Kako tvrde očevici sve je počelo kada je pri snimanju jedne scenu Depp odlučio preuzeti i posao redatelja.

- Johnnyjevi prijatelji bili su u sceni, i on je odlučio tu scenu pretvoriti u puno više od onog što je pisalo u scenariju, kazao je jedan od očevidaca.

Ekipa je dobila dozvolu da za potrebe scene zatvori strogi centar Los Angelesa, no nakon što je dozvola istekla Depp je i dalje inzistirao na snimanju.

Nakon što ga je lokacijski menadžer došao upozoriti da ne mogu više snimati, podivljali glumac unio mu se u lice i počeo vikati: Ma tko si ti? Nemaš ti nikakvih prava...'

Iako mu je čovjek odgovorio kako samo radi svoj posao, iziritirani glumac pokušao ga je udariti šakom u rebra. Nakon poprilično mlakog udarca Depp je počeo urlati: 'Ajde, dat ću ti 100.000 dolara ako me udariš'.

Ostatak ekipe u čudu je gledao što se događa dok su Deppa odvlačili s mjesta sukoba.

Članovi ekipe tvrde kako je Depp 'pio i pušio' cijeli dan i na set stigao već poprilično 'toksičan'.

Glumac i njegov PR tim su bez komentara, no nema sumnje kako je nakon nedavnih tužbi njegovih tjelohranitelja, i pravne bitke koju vodi s bivšim menadžerima, ovo je još jedan udarac posrnulom glumcu.

Također, prije dvije godine bivša supruga Amber Heard tužila ga je za obiteljsku nasilje, no cijela je stvar završila izvansudskom nagodbom 'teškom' sedam milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:28