STALO JOJ JE SRCE

'POTPUNO JE UNIŠTEN...' Preminula bivša djevojka slavnog repera Seana 'Diddyja' Combsa. Manekenka se tjednima borila s upalom pluća

 
Kim Porter i Sean "Diddy" Combs na dodjeli nagrada Oscar 2005. godine
 John Schults / REUTERS

Manekenka i glumica Kim Porter (47), bivša djevojka repera, producenta i poduzetnika Seana "Diddyja" Combsa s kojim ima troje djece, preminula je u četvrtak u američkom mjestu Toluca Lake u saveznoj državi Kaliforniji, piše Variety.

Prema pisanju TMZ-a, Porter se više tjedana borila s upalom pluća, a u četvrtak je pretrpjela srčani zastoj. Službeni uzrok smrti manekenke i glumice još nije poznati.

Diddy i Porter svoju su vezu započeli 1994. godine, a prekinuli su 2007. godine. Par ima troje djece - sina Christiana (20) i blizanke D'Lilu Star (11) i Jessie James (11). Porter također ima sina Quincyja (27) s producentom Albertom Josephom Brownom.

Sean Diddy Combs poses with his girlfriend, model Kim Porter and their children as Combs receives a star on the Hollywood Walk of Fame in Hollywood, California May 2, 2008. Children shown (L-R) Combs and Porter's son Christian, Porter's son Quincy Jones Brown Jr., Combs and Porter's twin daughters D'Lila Star Combs and Jessie James Combs , as one of them walks away and  Combs and Porter's son Justin Dior Combs.  REUTERS/Fred Prouser         (UNITED STATES) - GM1E4530GJP01
Fred Prouser / REUTERS
Porter i Combs 2008. godine sa svojom djecom: odmah do Porter je njezin sin Quincy (lijevo gore) kojeg je dobila s producentom Albertom Josephom Brownom; desno od Diddyja su blizanke D'Lila Star i Jessie James koje je dobio s Porter; krajnje lijevo je Diddyjev i Porterin sin Christian, krajnje desno je Diddyjev sin Justin Dior

"Nažalost, mogu potvrdi da je Kim Porter preminula. Tražim od vas poštujete pravo obitelji na privatnost", rekla je Diddyjeva predstavnica Cindi Berger za Variety.

Časopis People piše da su Diddy i Porter unatoč prekidu održavali pozitivan odnos te da je njezina smrt šokirala poznatog repera. "Ta ga je vijest potpuno uništila. On i Kim bili su bliski i zajedno su odgajali svoju djecu, unatoč tome što njihova ljubavna veza nije uspjela."

Daily Mail piše da su se mnoge zvijezde industrije zabave poput pjevačica Rihanne i Missy Elliot, gitariste Lennyja Kravitza te glumica Alysse Milano i Viole Davis na društvenim mrežama oprostile od Porter.

Porter je rođena američkom gradu Columbusu u saveznoj državi Ohio, a 1988. se godine preselila u Atlantu kako bi se bavila manekenstvom. Pojavljivala se na naslovnicama časopisa Runway i Essence, a kao glumica se pojavljivala u televizijskim serijama "Zakon i red" te "Wicked Wicked Games". Glumila je također i u filmovima "Braća" i "Majko, želim pjevati".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 20:10