TEŠKO RAZDOBLJE

Potpuno slomljena Facina supruga viđena kako gorko plače u automobilu, skinula je i vjenčani prsten

Nakon što su četiri žene optužile njezina supruga za seksualno napastovanje, Tara Wilson se slomila

Tara Wilson i Chris Noth

 Van Tine Dennis/abaca/Abaca Press/Profimedia

Supruga glumca Chrisa Notha, zvijezde serije 'Seks i grad' koji se suočava s optužbama četiri žene za seksualno napastovanje, Tara Wilson, viđena je kako plače u vlastitom automobilu na ulici Los Angelesa.

Tara je bila vidljivo uplakana dok se pokušavala pribrati u automobilu, a vješto oko paparazza snimilo je i da ne nosi vjenčani prsten. Također je viđena kako razgovara na mobitel prije nego što je otišla u lokalnu trgovinu.

Glumac je otpušten s CBS-ove TV drame "The Equalizer" zbog optužbi za seksualno napastovanje, a nedavno je stigla i četvrta optužba protiv glumca. Kkantautorica Lisa Gentile priznala je da ju je Noth nasilno ljubio i pipao u njezinu stanu u New Yorku nakon što ga je srela u restoranu Da Marino u centru Manhattana, gdje je još jedna od žena također tvrdila da ju je glumac napao.

image

Chris Noth

Dan Rowley/bifa/Shutterstock

Tri žene su ranije izjavile da ih je glumac seksualno napao u razdoblju između 2004. i 2015. godine, a Noth je negirao sve optužbe i nazvao ih lažima. Njegove kolegice iz serije "Seks i grad", Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristen Davis stale su na stranu napadnutih žena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:50