NOVO TALK SHOW LICE

Potraga nije dugo trajala: Evo čiji će show zamijeniti Ellen DeGeneres u elitnom TV terminu

Prva sezona ovog talk showa postigla je odličnu gledanost, pa su joj NBC-jevi šefovi odlučili ukazati ovako veliko povjerenje
Ellen DeGeneres show
 Brendan Smialowski

Nakon što je početkom ovog mjeseca odlučeno kako će se nakon 19 sezona ugasiti kultna američka emisija "The Ellen DeGeneres Show", postavilo se pitanje tko će biti nasljednik elitnog televizijskog termina u kojem je tako dugo carevala poznata voditeljica.

Uvijek pri vrhu gledanosti kada su talk showovi u pitanju, Ellen DeGeneres je svoju emisiju vodila od rujna 2003., a završit će je s 19. sezonom iduće godine. Da se nije dogodio skandal s groznim međuljudskim odnosima koji su vladali u produkciji tog showa, on bi se bez sumnje emitirao i dalje. No nakon što se početkom nove sezone DeGeneres ispričala publici zbog toksičnih uvjeta u kojima je radila njezina ekipa, a o čemu se prije toga pisalo mjesecima, gledanost emisije je pala, a time i prihodi od reklama.

Publika nije uvažila Elleninu ispriku, premda nije bila ona ta koja je maltretirala radnike, već neki od njezinih producenata, no nisu ni vjerovali kako ona nije imala pojma što se zbiva iza kamera. Za javnost, 63-godišnja Ellen povukla se sama, izjavivši kako joj emisija više ne predstavlja izazov.

Potraga za nasljednikom "The Ellen DeGeneres Show" nije dugo trajala, tek koji tjedan. Kako je upravo potvrdila američka televizijska mreža NBC taj termin dodijeljen je relativno novom "The Kelly Clarkson Showu" koji je usred emitiranja svoje druge sezone. Kako i ime showa već samo govori, voditeljica je pjevačica Kelly Clarkson, danas 39-godišnjakinja, poznata kao pobjednica prve sezone megapopularnog glazbenog reality showa "Američki idol". Na NBC-ju kažu kako će s emitiranjem u Elleninom terminu na jesen iduće godine.

image
Kelly Clarkson
Jean-baptiste Lacroix

- Kelly i cijela naša produkcija uložili su svoje srce, namjeru i nevjerojatnu strast kako bi stvorili show za gledatelje svih dobnih skupina, kultura i porijekla. Imamo velike planove za treću sezonu i radujemo se što ćemo postati vodeći dnevni show u godinama koje slijede - izjavila je Tracie Wilson, izvršna potpredsjednica NBC Universal Syndication Studija.

Iza Clarkson danas su hitovi poput "Stronger", "Miss Independent" i "Since U Been Gone" te nekoliko Grammyja i drugih uglednih priznanja, no odlično joj ide i televizijski posao. Već prva sezona ovog jednosatnog talk showa u kojem ugošćuje poznate osobe postigla je odličnu gledanost, pa su joj NBC-jevi šefovi odlučili ukazati ovako veliko povjerenje

Privatno, ovo je Clarkson bez sumnje došlo u pravo vrijeme, jer je u ljeto 2020. podnijela zahtjev za razvod od menadžera Brandona Blackstocka s kojim je u braku provela sedam godina. Kao razlog je navela nepomirljive razlike, a krajem studenog prošle godine pripalo joj je i skrbništvo nad sinom i kćeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:19