IZGUBIO BITKU S RAKOM

Potresna ispovijest udovice britanskog pjevača: ‘Do posljednjeg trena sam ga držala za ruku‘

Tom Parker (33), pjevač benda Wanted preminuo je od raka mozga u travnju, a supruga Kelsey dala je veliki intervju za britanski The Sun

Kelsey Parker na sprovodu svom suprugu Tomu

 Ian Vogler/Mirrorpix/Profimedia

- Unatoč svemu, bilo nam je lijepo do samog kraja, ispričala je za britanske medije Kelsey Parker, udovica pjevača Toma Parkera koji je preminuo nakon teške bolesti, a ona ga je, kaže, do zadnjeg trenutka držala za ruku.

Parker, frontmen benda Wanted, preminuo je prošlog mjeseca od raka mozga, okružen prijateljima i rodbinom. Imao je samo 33 godine, a rak mu je dijagnosticiran u listopadu 2020. Tada su mu liječnici prognozirali samo 12 mjeseci života.

image

Tom Parker se nakon dijagnoze kratko vratio anstupima, ali onda sus e stvari azkomplicirale

Joe Giddens/Pa Images/Profimedia

- Ostali smo sami na kraju i bilo je toliko ljubavi u prostoriji, rekla je Kelsey. Majka dvoje djece rekla je da Tom nije bio u bolovima kada je umro. Podijelila je i to da njihovoj dvogodišnjoj kćeri Aureliji rekla da će se pobrinuti da anđeli čuvaju njezinog oca.

Iako se u Toma zaljubila kao tinejdžerka, prije nego što je postao slavan s The Wanted, kaže da su joj najbolji dani s njim bili oni neposredno prije njegove smrti. Pjevač je svoje posljednje dane proveo u bolnici St Christopher's u južnom Londonu, a Kelsey je cijelo vrijeme bila uz njega.

- Legla sam s njim u krevet. Bili smo zajedno u krevetu, samo sam htjela taj trenutak s njim. Nisam htjela da itko uđe. Trebalo nam je to zajedničko vrijeme za razgovor, prepričava udovica posljednja dva sata s Tomom dodajući kako mu je obećala da će djeca biti dobro i da će se pobrinut naučiti ih sve ono što je on naučio nju. Kelsey govori da ni čak na dan njegove smrti glazba u sobi nije bila isključena.

image

Jedan od posljednjih nastupa Toma Parkera i njegovog banda Wanted

Dawn Fletcher-park/Zuma Press/Profimedia

U rujnu 2021., 11 mjeseci nakon dijagnoze, Tom je pjevao na koncertu Stand Up 2 Cancer u Royal Albert Hallu i čak je krenuo na turneju Greatest Hits sa svojim kolegama iz benda, ali njegovo se stanje pogoršalo nakon što je turneja završila. Kelsey i Tom posljednji su put viđeni zajedno u javnosti u London 02 Areni 15. ožujka gdje je Tom nastupio.

Kelsey je rekla da je bila izuzetno ponosna tako na Toma i njegovu odluku za odlaskom na turneju, ali je rekla da je primijetila nešto drugačije na njemu nakon tog nastupa, isprva je to pripisivala iscrpljenosti. Rekla je da je tada sve krenulo nizbrdo.

Tomov sprovod održan je 20. travnja. Dok su Tomovi kolege nosili lijes svirao je Champagne Supernova by Oasis, a Kelsey tvrdi kako bi se Tomu svidio njegov sprovod. Ona je održala i govor u kojemu je rekla da će nastaviti tražiti pozitivne stvari u životu i da će paziti na znakove od Toma.

image

Iako su mu liječnici dali 12 mjeseci života Parker je izdržao 17, ali na kraju je bitku izgubio

Kirsty O‘connor/Pa Images/Profimedia

- Da te samo ljubav mogla spasiti, živjeli bi zauvijek, dodala je u suzama na kraju počasnog govora

- Cijela obitelj Wanted shrvana je tragičnim i preranim gubitkom našeg kolege Toma Parkera, koji je danas mirno preminuo za vrijeme ručka okružen svojom obitelji i kolegama iz benda. Tom je bio nevjerojatan muž Kelsey i otac Aureliji i Bodhiju. Bio je naš brat, riječi ne mogu izraziti gubitak i tugu koju osjećamo. Uvijek i zauvijek u našim srcima, stoji u objavi na službenom Instagram profilu benda.

image

Kelsey Parker, udovica Toma Parkera

I-images/Eyevine/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:03