NOA KIREL

Potresna objava eurovizijske predstavnice Izraela: ‘Ubili su našu braću i sestre, srce me boli...‘

‘Bilo mi je izuzetno teško procesuirati posljednja 24 sata i još uvijek pokušavam pronaći prave riječi da izrazim ogromnu bol‘, poručila je

Noa Kirel

 Anp/Ddp Usa/Profimedia/Anp/ddp Usa/profimedia

Izraelska predstavnica na Eurosongu Noa Kirel oglasila se na svom Instagram profilu nakon napada na Tel Aviv i druge gradove te poručila da stoji uz svoju zemlju.

"Bilo mi je izuzetno teško procesuirati posljednja 24 sata i još uvijek pokušavam pronaći prave riječi da izrazim ogromnu bol kroz koju moja zemlja i ja prolazimo. Jučer, rano ujutro, na nas je ispaljeno više od 3000 raketa, teroristi su upali u naše gradove i ubili više od 300 naše braće i sestara, više od 1000 je ozlijeđeno, a naši vojnici i civili (uključujući nevinu djecu i starce) su oteti i odvedeni u Gazu.

Srce me boli zbog žrtava i obitelji pogođenih ovim razornim masakrom. Moje srce je s vama i molim se za brz povratak naše braće i sestara kući. Ne sumnjam da ćemo pobijediti", poručila je javno glazbenica.

Nou smo imali prilike vidjeti i čuti na ovogodišnjem Eurosongu, gdje je s drugim najboljim rezultatom stručnog žirija završila treća u finalu s pjesmom ‘Unicorn‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. veljača 2024 19:51