PRIJETIO JOJ JE

Potresno priznanje slavne pjevačice: ‘Bila sam seksualno zlostavljana kad mi je bilo 9 godina‘

Kad je zaprijetila da će sve ispričati roditeljima, zlostavljač joj je rekao da će joj ubiti majku ako ikome kaže
Gloria Estefan
 Brendan Smialowski/Afp/Profimedia

Slavna pjevačica Gloria Estefan (64) javno je progovorila o zlostavljanju koje je pretrpjela dok je imala samo devet godina.

Kubansko-američka pop pjevačica je gostovala u emisiji Red Watch koja se emitirala na Facebooku, a muškarca koji ju je zlostavljao opisala je kao "cijenjenog člana zajednice" kojem je njezina obitelj vjerovala.

"93 posto zlostavljane djece poznaje i vjeruje svojim zlostavljačima. A ja to znam jer sam i sama bila jedna od te djece", rekla je pjevačica i opisala svog zlostavljača: "Bio je obitelj, ali ne i bliska obitelj. Bio je na poziciji moći i majka me je upisala u njegovu glazbenu školu te mi je odmah počeo govoriti koliko sam talentirana i kako na mene treba obratiti posebnu pažnju."

image
Gloria Estefan
Christopher Peterson/Buzzfoto/Profimedia

Zaprijetio joj je da ne smije nikome reći što se događa.

"Kad sam shvatila što se događa i zaprijetila da ću sve reći, rekao mi je da ne mogu ništa učiniti jer mi je otac u Vijetnamu, a majku će mi ubiti ako ikome kažem", otkrila je pjevačica i dodala: "Znala sam da je čovjek lud i zato sam mislila da bi on zapravo zaista mogao povrijediti moju majku."

Pjevačica je zbog anksioznosti izgubila pramenove kose, a na kraju je ipak ispričala majci što se događalo. Iako je njezina majka obavijestila policiju, savjetovali su joj da ne podiže optužnicu zbog traume koju bi to Gloriji Estefan moglo nanijeti, piše BBC.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:55