SHARON STONE

‘Povećali su mi grudi bez pitanja! Probudila sam se iz anestezije i ostala u šoku. A tek objašnjenje kirurga...‘

Bilo je to 2001. godine, a razlog zahvata bio je uklanjanje dobroćudnih tumora na dojkama
Sharon Stone
 Metro Goldwyn Mayer/C 2 Pictur/Afp/Profimedia

Američka glumica Sharon Stone ustvrdila je u memoarima da su joj prilikom rekonstruktivnog zahvata povećali grudi bez njezina pristanka.

Bilo je to 2001. godine, a Stone se prisjetila da je odmah nakon buđenja iz anestezije shvatila da su joj povećali grudi. Razlog zahvata bio je uklanjanje dobroćudnih tumora na dojkama, a kirurg joj je objasnio kako je mislio da će bolje izgledati s većim, 'boljim' grudima.

- Kada su me previli, shvatila sam da imam veće grudi za jednu košaricu, a liječnik je rekao da će bolje izgledati uz veličinu mojih kukova, napisala je u novoj knjizi, čije izvatke prenosi časopis Times.

Ovaj incident je samo jedna od brojnih neugodnih epizoda koje je detaljno opisala Sharon Stone (63) u svojoj knjizi 'Lijepo je živjeti dvaput' (The Beauty od Living Twice'.

Stone je također ispričala kako je nju i njezinu sestru Kelly u djetinjstvu seksualno zlostavljao njihov djed Clarence Lawson. On je umro kada je Stone imala 14 godina.

- Bizarno zadovoljstvo što je napokon mrtav pogodilo me poput tone leda. Pogledala sam Kelly i ona je shvatila. Imala je 11 godina. Bilo je gotovo.

Također je detaljno opisala što se događalo prilikom snimanja eksplicitne scene u filmu 'Sirove strasti' koji ju je proslavio. Napisala je da su je prijevarom nagovorili da skine donje rublje za čuvenu scenu policijskog ispitivanja. Rekli su joj da 'odbija svjetlost' i uvjeravali ju da joj se neće vidjeti vagina.

Kada su je pozvali da pogleda finalnu verziju filma, dočekalo ju je iznenađenje. Očekivala je da će ga pogledati u društvu redatelja, pa se šokirala kada je u prostoriji zatekla mnoštvo agenata i odvjetnika, od kojih većina nije imala nikakve veze s projektom.

- Da, bilo je puno mišljenja o toj temi, ali s obzirom na to da sam ja osoba s vaginom i dopustite mi da kažem: Druga mišljenja su sr***. To sam bila ja i moja vagina, odrješito je začepila usta mnogima.

Njezini memoari sadrže brojne priče o lošem ponašanju muškaraca u Hollywoodu. No, kada je u pitanju često prozivani Woody Allen, glumica nije imala nijednu lošu riječ o osramoćenom redatelju. S njim je surađivala na tri projekta i kaže da je bio izuzetno profesionalan i da joj je bilo prekrasno s njim raditi.

Sharon Stone se nada da će priče koje je iznijela u svojoj novoj knjizi pomoći svim glumicama koji su doživjele zlostavljanje i uznemiravanje na filmskom setu ili drugdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. studeni 2022 02:39