DUA LIPA CVATE

Povezivali su je s komičarem, no slavna Kosovarka ‘pala‘ je na repera: ‘Potrudit će se da joj bude najbolji‘

Slavna pjevačica navodno je u vezi s poznatim reperom koji joj je čak posvetio i pjesmu

Jack Harlow i Dua Lipa

 Kevin Winter/Getty Images/Profimedia

Čini se da pisanje pjesme za druge može biti dobar način kako se spetljati s nekim i započeti ljubavnu vezu... Barem ako se pita američkog repera Jacka Harlowa i pjevačicu kosovskog porijekla Dua Lipu. Kako strani mediji šuškaju, uspješna glazbenica navodno je u vezi s reperom. Njegov posljednji album pak sadrži pjesmu o britansko-albanskoj zvijezdi, a prikladno je nazvana ‘Dua Lipa‘.

Reper je prije izlaska albuma nazvao pjevačicu putem FaceTimea kako bi zatražio njezin blagoslov. Ona mu je samo kimnula u znak pristanka. No, čini se da je nakon upoznavanja uživo bilo tu nečeg više od samog kimanja te je ‘pala‘ na njegov šarm. Od tada konstantno komuniciraju, navode izvori za Page Six.

image

Jack Harlow i Dua Lipa

Kevin Winter/Getty Images/Profimedia

"On je jako zainteresiran za nju i namjerava nastaviti tu romansu", dodao je izvor.

Navodno je čak odletio u New York samo kako bi se našao s njom nakon Z100 Jingle Balla. Odvojeno su stigli u jedan restoran na ručak, gdje su uživali u zajedničkom druženju.

"On će se potruditi da bude najbolji što može jer joj se oduvijek divi", dodao je izvor.

Pjevačicu su mediji nedavno povezivali s komičarem Trevorom Noahom nakon što su viđeni kako se grle u javnosti nakon večere u New Yorku u rujnu, no čini se da je taj odnos bio čisto prijateljski te se od tada nisu čuli. Dua Lipa ranije je bila u vezi s bratom Gigi Hadid, Anwarom, no prekinuli su u prosincu 2021.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:49