NICOLE KIDMAN

Povjerila se Hughu Grantu o propuštenim ulogama: ‘Rekli su mi da nisam dovoljno talentirana‘

Glumica još uvijek nije prežalila što dosad nije imala priliku glumiti s Hughom Grantom jer nije dobila uloge u njegovim hit filomovima
 Blossom Films-david E. Kelley Prod-made Up Stories - Tavernise, Niko - Album/Album/Profimedia

Australsko-američka glumica i producentica Nicole Kidman (53) otkrila je da je željela glumiti Annu Scott, holivudsku zvijezdu koja se zaljubljuje u šarmantnog vlasnika knjižare, u filmu “Notting Hill” iz 1999. uz Hugha Granta koji glumi Williama Thackera, no ulogu je dobila Julia Roberts, a njoj je rečeno da "nije bila dovoljno talentirana".

image
Pascal Le Segretain

Kidman je to ispričala tijekom video intervjua za Marie Claire s Grantom uoči izlaska njihove nove HBO-ove miniserije “The Undoing”.

- Zaista sam željela ulogu koju je Julia Roberts odigrala u “Notting Hillu”. Ali nisam bila dovoljno poznata i nisam bila dovoljno nadarena - rekla je.

image
Š Mike Blake/Reuters

Zvijezda serije “The Big Little Lies” također je otkrila da se spremala za ulogu u božićnom hit filmu Richarda Curtisa iz 2003. godine “Love, Actually”.

- Mislim postojale su situacije u kojima sam mislila da stvarno želim ulogu... možda sam u nekom trenutku doista i trebala odigrati malu ulogu u “Love, Actually” - rekla je.

- Ne mogu se sjetiti. Nije to bila velika uloga – dodaje. No, na kraju, ni tu ulogu nije dobila.

Hollywood kao da nije volio Nicole Kidman.

I “Notting Hill” i “Love, Actually” napisao je Richard Curtis (koji je i potonji i režirao), a Grant je također glumio u oba projekta koji danas imaju kultni status i među omiljenim su romantičnim filmovima svih vremena.

image
Ian Gavan

No, Kidman i Grant napokon će zaigrati zajedno i to u HBO-ovoj miniseriji “The Undoing” koja se temelji na romanu Jeana Hanffa Korelitza iz 2014., a govori o uspješnom terapeutu čiji je život prekinut iznenadnim nasilnim događajem. Ova dramska serija s prikazivanjem započinje 25. listopada 2020.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:37