POSLOVNA PAUZA

Povlači se velika glumačka zvijezda: ‘Potpuno sam izgorjela, ne mogu više pametno odlučivati‘

Iako je zahvalna na uspjehu koji je u karijeri postigla, Sandra Bullock misli da je došlo vrijeme za odmor od profesije

Sandra Bullock

 Jose Perez/bauergriffin.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/

U velikom intervjuu koji je dala The Hollywood Reporteru, Sandra Bullock (57) najavila je povlačenje iz glume. Koliko će dugo potrajati to razdoblje mirovanja ili privremene mirovine, ne zna ali već i pomisao na to veseli glumicu koja smatra da je došlo vrijeme za lakši radni raspored.

Bullock je, doduše, i ranije najavljivala odmor od posla - još prošlog ožujka o tome je pričala u razgovoru za Entertainment Tonight. Sada, čini se, doista misli ozbiljno.

Novinarima Hollywood Reportera rekla je kako uživa u pomisli da sama kreira svoj raspored obaveza i da to želi raditi isključivo za sebe. Ne želi biti odgovorna ni za koga drugog. Kazala je i da se užasno umorila tijekom proteklih nekoliko godina.

- Potpuno sam izgorjela. Toliko sam umorna da nisam sposobna donositi zdrave, pametne odluke i toga sam svjesna - rekla je glumica.

image

Sandra Bullock

Jason Howard/bauergriffin.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/

Istaknula je da je, iako zahvalna na uspjehu koji je postigla, oduvijek bila zabrinuta zbog njegova utjecaja na njezin osobni život.

- Uvijek sam radila, dakle imala sam sreće. I shvatila sam da je posao postao moja štaka. Bilo je to kao da stalno otvaraš hladnjak i tražiš nešto što nikad i nije bilo u njemu - rekla je i dodala da je morala sama sa sobom razgovarati o vlastitom uspjehu.

- Rekla sam samoj sebi: "Prestani tražiti. Već ga imaš i ne trebaš se više dokazivati. Moraš biti dobro i bez posla koji ti treba kao potvrda tog uspjeha."

Bullock je govorila i o suradnji s producenticom filma "Izgubljeni grad", Lizom Chasin, i istaknula da je sretna što je surađivala s tom osobom iz industrije.

image

Daniel Radcliffe i Sandra Bullock

Paramount Pictures/moviestore/Shutterstock Editorial/Profimedia/

- Ako odlazim praskom, želim to učiniti s pravom osobom - kazala je Bullock koja je u ovoj avanturističkoj komediji glumila Lorettu Sage, a bila je i jedna od producentica. Film je zaradio gotovo 190 milijuna dolara u kinima širom svijeta. Posljednjih godina, uz glumu, Bullock je svoje osobno bogatstvo, koje se procjenjuje na oko 250 milijuna dolara, povećala i kao producentica niza uspješnih projekata, filmskih i televizijskih.

Na pitanje kada će se vratiti glumi, glumica je jednostavno odgovorila: "Ne znam."

Iako u njezinom rasporedu trenutno nema novih projekata, i uz profesionalnu pauzu, glumicu će gledatelji ipak moći vidjeti i u nečem novom: u kolovozu u kina stiže film "Bullet Train", akcijski triler u kojem uz nju glavne uloge igraju Brad Pitt, Michael Shannon i Joey King.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. ožujak 2023 23:30