BRZO ODUSTALA

Povučena tužba protiv Snoop Dogga za seksualno zlostavljanje: ‘Ionako je bila puna laži‘

Žena, identificirana u tužbi kao Jane Doe, optužila je američkog repera da ju je napao na njegovom koncertu 2013.

Snoop Dogg

 Phillip Faraone/Getty Images/AFP

Tužba za seksualni napad koju je podnijela neimenovana žena protiv američkog repera Snoop Dogga povučena je, donosi BBC. Žena, identificirana u tužbi kao Jane Doe, optužila je američkog repera da ju je seksualno napao nakon što je prisustvovala jednom od njegovih koncerata 2013. godine. Predstavnici Snoop Dogga rekli su da su optužbe lažne i sa zadovoljstvom dočekali dobrovoljno odustajanje od parnice.

Tužba je povučena ranije ovog tjedna, gotovo dva mjeseca nakon što je podnesena u središnjem okrugu Kalifornije. Izvorno je podnesena nekoliko dana prije nego što je Snoop Dogg nastupio na poluvremenu Super Bowla. Dobrovoljnim odustajanjem od parnice također su uklonjene optužbe protiv svih drugih strana navedenih u slučaju, uključujući i reperovog poslovnog suradnika. Žena je opisana kao plesačica, model, voditeljica i glumica koja je radila sa Snoop Doggom. No, zvijezda je rekla da ona nikada nije radila za njega.

image

Dr. Dre, Mary J. Blige i Snoop Dogg

Kevin C. Cox/Getty Images/AFP

"Nije iznenađujuće da je tužiteljica odustala od svoje tužbe protiv tuženika. Njezina je pritužba bila puna lažnih navoda i nedostataka", rekao je predstavnik Snoop Dogga u izjavi za novinsku agenciju Reuters.

Matt Finkelberg, odvjetnik Jane Doe, još nije javno komentirao zašto je slučaj odbačen, navodi BBC News koji ga je kontaktirao. Neimenovana žena izvorno je tvrdila da je bila "uspaničena i prestravljena" tijekom navodnog incidenta, za koji je tvrdila da se dogodio u kupaonici u TV studiju. Tvrdila je da je Snoop Dogg, čije je pravo ime Calvin Broadus, upao u nju u trenutku kada se ona nalazila tamo jer joj nije bilo dobro, no unatoč tome on ju je prisilio na oralni seks i masturbirao pred njom. Dodala je da je osjećala prisilu zbog njegove dominacije i pozicije moći zvijezde. Snoop Dogg je ranije opisao te navode kao "ničime zaslužne" i te je ostao pri tvrdnji kako nije imao "nikakav seksualni susret" s njom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:42