NOVI ŽIVOT

POVUKLA SE IZ JAVNOSTI, OTKRIVA I ZAŠTO Diaz iskreno: 'Više od polovice svog života dala sam javnosti. Udaja je najbolja stvar koja mi se dogodila'

 
Cameron Diaz za InStyle
 Profimedia, Mega Agency

Otkako je prije pet godina odigrala posljednju ulogu u filmu ‘Annie’, Cameron Diaz nestala je s velikih platna i povukla se iz javnog života. Koliko je zadovoljna svojim novim životom ispričala je u intervjuu za InStyle, u vrlo rijetkom medijskom istupu ovih posljednjih godina.

46-godišnja holivudska zvijezda objasnila je da je dovoljno dugo bila u centru pažnje i da je jako sretna što su ti dani iza nje.

- Na svojoj sam koži počela doživljavati svjetsku slavu kad sam imala 22 godine, a to je bilo prije 25 godina. To je jako davno. Gledam na to na način da sam više od polovice svog života dala javnosti. Mislim da je u redu da uzmem vrijeme za sebe, reorganiziram se i odaberem kako se želim vratiti - rekla je dodajući da je povratak još uvijek pod upitnikom:

- Uopće mi ne nedostaje gluma. Trenutno sam fokusirana na zdravlje i sve to. No, što god da radim ili ću raditi, to mora biti sa strašću, nešto što me veseli i nešto što mi neće biti teško.

A group of 15 female megastars including Jenifer Aniston, Cameron Diaz, Salma Hayek, Kate Hudson, Julianne Moore and Michelle Pfeiffer appear in a special edition of InStyle magazine. Also included in the publication, which is due to go on sale on August 16, are Kerry Washington, Demi Moore, Jessica Alba, Reese Witherspoon, Halle Berry, Drew Barrymore, Meg Ryan, Gwyneth Paltrow and Jennifer Garner. The special edition, which is celebrating the hit magazines 25th anniversary, features Julianne Moore wearing a revealing blue blouse on the front cover. The fiery-haired A-lister was then pictured showing off her legs in a series of sexy snaps.  In addition to Julian Moore, the fashion mag then invited the 14 former InStyle cover stars to take part in a unique series of photoshoots. In the magazine, the group of leading ladies discuss how they and the world has changed since they first débuted in InStyle. ***Please note each celebrity was photographed by a different photographer. The correct photographer, who is highlighted in the individual captions, must be credited to each image as well as MEGA. When used online, must link back to InStyle.com. The InStyle logo must be clearly visible in each image.***.
06 Aug 2019, Image: 462737056, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Cameron Diaz za InStyle

Autorica dvije knjige o zdravlju otkrila je i da ne voli pretjerano društvene mreže kao ni činjenicu da dominiraju javnim prostorom danas i da ih slavne osobe nemilo iskorištavaju.

- Polovica devedesetih bilo je razdoblje koje se više neće ponoviti. Jako sam zahvalna što sam svjedočila toj eri i sudjelovala u njoj. Kad sad pogledam tehnologiju, to je nevjerojatno. Možete bilo kad bilo što objaviti na Instagramu i možete kontrolirati vlastiti narativ, i to je nevjerojatno. Ali vezani ste uz mobitel i svi jako ovise o njemu. Mislim da je oslanjanje na mobitele mnoge dovelo do toga da izgube dodir s realnošću i humanošću - rekla je Diaz.

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE*  - Cameron Diaz and Benji Madden have a date night dinner at Urth Caffe in Beverly Hills. The couple kept things casual chic, with Cameron sporting a classic jeans and white tee look, and Benji in all black.

BACKGRID USA 30 JULY 2019, Image: 461546500, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Cameron Diaz i Benji Madden u izlasku, srpanj 2019.

Njezin je cilj stvoriti bolje i snažnije odnose i prijateljstva s ljudima kojima je okružena, uključujući supruga, glazbenika Benjija Maddena, za kojeg se udala prije četiri godine.

- Udaja za njega bila je najbolja stvar koja mi se dogodila. Moj muž je najbolji. On je prekrasno ljudsko biće i moj najveći partner. Brak je težak, iziskuje puno truda. Treba kraj sebe imati osobu koja je spremna potruditi se jer u braku ne postoji odnos snaga 60-40. Uvijek je 50-50, točka. Uvijek - naglasila je i dodala da u njihovom odnosu enma muljanja i gluposti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:55