NAJBOLJA STRAŽNJICA

Pozadina ove priče definitivno će vam se svidjeti: Pogledajte kandidatkinje za novu Miss BumBum

Tko će od 27 ljepotica odnijeti titulu najbolje stražnjice u Brazilu?

Miss BumBum Brazil 2022.

 /Miss Bumbum Brazil

Obožavatelji lijepih ženskih stražnjica konačno su došli na svoje jer su objavljene natjecateljice za godišnji izbor Miss BumBum, a 27 brazilskih ljepotica bori se za titulu najbolje stražnjice u zemlji.

Natjecanje, koje je započelo još 2011., postalo je veliki događaj u Brazilu, a svaka pobjednica postaje poznata te dobiva zaradu oko 22 tisuće dolara.

Prošlogodišnja pobjednica Nathy Kihara (35) dospjela je u svjetske medije nakon što je svoju stražnjicu osigurala za više od 1,2 milijuna dolara nakon pobjede na ovom natjecanju.

Finale će se održati u São Paulu u kolovozu ove godine, a natjecateljice jedva čekaju otkriti 'pozadinu svoje priče' na nacionalnoj televiziji. Kako pišu strani mediji, čini se da su ovogodišnje ljepotice najraznovrsnija skupina do sada, pa se tako među natjecateljicama mogu pronaći i vozačica kamiona te transrodna žena kojoj je 2019. sudjelovanje na ovom natjecanju bilo odbijeno.

Maya Dhuryal

Fitness model i plesačica jedna je od favorita ovogodišnjeg natjecanja za Miss BumBum. Ova tetovirana brineta ima veliku vojsku pratitelja na Instagramu koji vrlo rado analiziraju njezine seksi fotografije. Dhuryal živi u Londonu.

Thaynna Dantas

Thaynna je transrodna osoba koja se željela prijaviti na ovo natjecanje 2019. godine, no tada je dobila odbijenicu. Sada je jedna od 27 finalistica, a svoju oblu stražnjicu rado pokazuje i na Instagramu, gdje je prati više od 450 tisuća ljudi.

Luma Kardashian

Kim Kardashian možda ima najpoznatiju stražnjicu na svijetu, no Luma joj itekako može parirati. Često je miješaju s reality zvijezdom zbog njihove nevjerojatne sličnosti, a upravo zbog toga je Luma odlučila svoje prezime promijeniti u - Kardashian.

Anne Lima

Iako joj brazilska manekenka Adriana Lima nije ništa u rodu, Anne Lima također se može pohvaliti zavidnim izgledom. Lijepa plavuša također je jedna od favoritkinja za titulu nove Miss BumBum.

image

Anne Lima

Miss Bumbum Brazil/

Carolina Meddeiros

Ova plesačica koju se može vidjeti na raznim natjecanjima u plesu svojim pratiteljima na Instagramu nudi puno više od malo zavirivanja na njezinu pozadinu, s obzirom na to da često objavljuje vruće snimke sa 'svojim ponosom' u prvome planu. Atraktivnu stražnjicu održava čestim vježbanjem u teretani.

image

Carolina Medeiros

/Miss Bumbum Brazil

Carolina Lekker

Carolina je već krasila naslovnicu magazina 'Playboy Afrika', a sada želi postići novi životni uspjeh i postati Miss BumBum. Ljepotica, koja živi u Barceloni, također ima veliku vojsku fanova na društvenim mrežama koji vrlo rado bace pogled na njezinu pozadinu.

Juli Figueiró

Juli je vozačica kamiona iz Brazila, a kada nije za volanom, rado pozira sa seksi stražnjicom u prvome planu.

Monique Reis

Vatrena crvenokosa definitivno nije sramežljiva, a to dokazuju i njezine vruće fotografije na društvenim mrežama.

image

Monique Reis

Jeferson Gomes/Miss Bumbum Brazil

Day Reis

Day Reis ima sve - i ljepotu i pamet, a jedino što ovoj studentici biomedicine i manekenki nedostaje je titula Miss BumBum.

image

Day Reis

Eudes Ruberto/Miss Bumbum Brazil

Denise Rocha

Influencerica često promovira različite brendove na Instagramu, pritom paradirajući u oskudnom donjem rublju. Stoga nema sumnje da će kao od šale prošetati i ovim natjecanjem.

Larissa Maximiano

Manekenka obožava tetovaže, pa nekoliko njih krasi njezino vitko, istrenirano tijelo. No, na ovom natjecanju one će ipak pasti u drugi plan.

image

Larissa Maximiano

Marcos Mello/Miss Bumbum Brazil

Livia Nayara

Livia radi dva posla - osim što je uspješna poslovna žena, također je započela svoju karijeru u modelingu. No, uspjela je pronaći vremena za prijavu za natjecanje Miss BumBum.

Kaszila Katrine

Ovu ljepoticu na Instagramu prati više od 30 tisuća ljudi, što ni ne čudi s obzirom na to da izgleda poput prave manekenke.

Vicência Nascimento

Vicência Nascimento nada se da će povećati bazu svojih pratitelja na društvenim mrežama nakon što se pojavi na državnoj televiziji i pokaže čime raspolaže.

image

Vicência Nascimento

Jeferson Gomes/Miss Bumbum Brazil

Laysa Padovani

Crvenokosa ljepotica plijeni pažnju gdje god da se pojavi, a mnogi joj predviđaju dobar plasman na ovogodišnjem natjecanju.

Day Chedre

Chedre često objavljuje fotografije svoje stražnjice na društvenim mrežama, stoga je više nego spremna za ovo natjecanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:06