GAF INFLUENCERICE

Pozirala bez grudnjaka ispred Eiffela, a onda se pošteno izblamirala: ‘I ja putujem s Photoshopom‘

Pohvalila se fotografijama iz Pariza, a njezini pratitelji optužili su je da ih je fotošopirala
Jess Hunt
 Instagram

Influencerica i britanski model Jess Hunt, koja na Instagramu ima milijun i pol pratitelja, izazvala je pozornost javnosti zbog fotografija koje je snimila ispred Eiffelovog tornja u Parizu.

Poznata dama pozirala je u crnoj, prozirnoj haljinici kroz koju su joj se vidjele gole grudi i crne gaćice, a u opisu fotografija podijeljenih na Instagramu napisala je: "Jedan od mojih najdražih gradova."

Obožavateljica joj je u komentarima poručila da joj 'Pariz baš pristaje', a onda su se oglasili i drugi pratitelji koji poručuju: "Osim što ovo nije Pariz."

Mnogi je, naime, optužuju da je svoje fotografije fotošopirala.

"Virtualni turist", "I ja isto putujem s Photoshopom", glasili su samo neki od komentara, a čini se da je nekolicinu takvih Jess izbrisala sa svog profila.

Razlog zašto je optužuju za fotošopiranje leži u tome što na nekim fotografijama nedostaje sjena te joj noge 'lebde iznad zemlje', pa se čini kao da se snimila ispred 'green screena'.

image
Jess Hunt
Instagram

Zanimljivo je da se ovo dogodilo nakon što je 2017. godine bila žrtva sličnog incidenta. Tada je netko ukrao njezinu fotografiju, koju je snimila u vlastitom domu, te na tijelo 'namontirao' drugu glavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:14