SKORO GOLA U SNIJEGU

Pozirala u toplesu pa odgovorila kritičarima: ‘Ne, nije me snimao sin, nego 80-godišnja majka!‘

Elizabeth Hurley reagirala je nakon što ju je TV voditelj Piers Morgan zbog seksi editorijala nazvao ‘jezivom i željnom pažnje‘
Elizabeth Hurley
 Face To Face/Face To Face/Profimedia

Nakon što se na društvenim mrežama pohvalila fotografijama na kojima u snijegu pozira u toplesu, noseći samo gaće i krznenu bundu, Elizabeth Hurley (55) našla se na udaru dežurnih kritičara - dok su njezini pratitelji na Instagramu oduševljeni još jednim provokativnim editorijalom, dio javnosti najnovije snimke smatra neukusnima i neprimjerenima Elizabethinoj dobi.

Među najoštrijima je bio poznati televizijski voditelj Piers Morgan (55), koji je britansku glumicu i modela u emisiji "Good Morning Britain" nazvao "jezivom i željnom pažnje", a nakon što je prejudicirao da je Hurley bez grudnjaka pozirala vlastitu sinu, 18-godišnjem Damianu, oglasila se i sama Elizabeth.

- Da razjasnimo ovu situaciju - zapravo me fotografirala moja 80-godišnja majka Angela - objavila je zanosna brineta te "poklopila" Morgana koji je svejedno zaključio kako bi joj, "iako izgleda sjajno za svoje godine, ipak bilo pametnije da napokon počne nositi odjeću".

Podsjetimo, Hurley je 2018. godine šokirala javnost kad je priznala da je za mnoge njezine fotografije u bikiniju zaslužan upravo njezin sin.

- Kad smo zajedno na odmoru, naravno da mu poziram. Damian ima jako dobro oko i studira fotografiju... Ponekad me snima i sestra, sve ovisi o tome tko mi je u tom trenutku dostupan - objasnila je glumica i model.

image
Elizabeth Hurley sa sinom Damianom
Roman Babirad/Sipa Press/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:03