OBJAVLJENA AUDIOSNIMKA

Poziv hitnoj koji ledi krv: Jeremy Renner čuje se kako plače u agoniji nakon što ga je zdrobila ralica

Susjed je dispečerima kazao da je Jeremy Renner bio ispred kuće kada ga je pregazila ralica od 7 tona

Jeremy Renner

 Profimedia/screenshot/

Telefonski poziv službi za spašavanje otkrio je svu agoniju koju je američki glumac Jeremy Renner proživljavao nakon što ga je u planinama Sierra Nevade zgnječila ralica za snijeg teška gotovo sedam tisuća kilograma.

U zvučnom zapisu poziva hitnoj službi 911, koji je došao u posjed portal TMZ, može se čuti kako Rennerov susjed mahnito objašnjava ozljede koje uključuju oštećenje glumčevih rebara, prsa, torza i glave.

Susjed je dispečerima kazao da se Jeremy Renner nalazio ispred kuće nakon što ga je ralica Snowcat pregazila i zdrobila mu rebra.

- Jeremy ostaje bez zraka, molim vas da dođete što prije - preklinjao je neimenovani susjed. U kakvim je mukama Renner uistinu bio, najbolje oslikavaju njegovi krikovi koji se čuju u pozadini.

Prema službenom izvješću Jeremy Renner je 1. siječnja pomagao članu obitelji pri izvlačenju automobila iz snijega. Kada je glumac je izašao iz svoje mašine za čišćenje snijega kako bi razgovarao s članom obitelji, Snowcat je nezaustavljivo počeo kretati prema njemu. Renner se pokušao vratiti za upravljač vozila, ali nije uspio, te ga je zgnječio 7 tona teški stroj.

Kada je htina služba stigla na mjesto nesreće, desna strana Jeremyjevih prsa bila je smrskana, a imao je tešku ozljedu glave i noge.

Helikopter je zatim nesretnog Rennera odvezao u bolnicu, gdje mu je spašen život. Gluamc je prije dva dana otpušten iz bolnice i nalazi se na kućnoj njezi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:48