SMJENA GLUMACA

POZNAT JE NASLJEDNIK BENA AFFLECKA U ULOZI BATMANA!? Svi su iznenađeni, prvi favorit je bljedoliki miljenik tinejdžerki iz omiljene vampirske sage

 
 Profimedia, INSTAR Images

Glumac koji će zamijeniti Bena Afflecka u ulozi Viteza tame u idućem filmu o Batmanu, koji bi trebao početi igrati 25. lipnja 2021. godine je Robert Pattinson.

Ben Affleck je posljednji put odigrao rolu Brucea Waynea u Ligi pravde (2017.), a sljedeći na redu je 33-godišnji britanski glumac koji će navući kostim DC Comicsovog super heroja.

26 May 2012 - CANNES  - FRANCE 
KRISTEN STEWART CHANGES HER CLOTHES AFTER LEAVING THE COSMOPOLIS PREMIER  IN CANNES, TO MEET UP WITH BOYFREIND ROBERT PATTERSON AT THE CARLTON BEACH, BEACH CLUB. THE PAIR WERE SWAMPED BY SCREAMING FANS, WHEN THEY LEFT WITH A POLICE ESCORT. FANS WERE SEEN FALLING OVER ONE ANOTHER., Image: 130324835, License: Rights-managed, Restrictions: PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS - PLEASE PIXELATE CHILDS FACE BEFORE PUBLICATION* GERMAN CLIENTS PLEASE CALL TO AGREE FEE PRIOR TO PUBLICATION **UK AND USA CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE CALL 0208 370 0291 or 13106004723, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Premda Pattinson još uvijek vodi pregovore s Mattom Reevesom koji će režirati idući film, i premda su u igri donedavno bila još neka druga imena, zvijezda Sumraka saga prema Varietyju, bit će novi Bruce Wayne.

- London, Britain - 20180222

Exhibition celebrating history of the popular comics brand featuring over 200 original pages and concept artworks for the cinema and 45 original costumes, at The O2, London



-PICTURED: Batman costume worn by Ben Affleck in Batman v Superman, Dawn of Justice, 2016, designed by Michael Wilkinson
-, Image: 364037548, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Prema izvorima Varietyja pregovori s glumcem nisu u potpunosti dovršeni, no Pattinson je za Reevea najbolji izbor i očekuje se da će se posao ubrzo zatvoriti.

Još je u siječnju objavljeno kako se Affleck neće vratiti u ulozi Viteza tame te da će radnja u novom filmu biti fokusirana na mlađeg Brucea Waynea, pa se krenulo u potragu za glumcem u 30-tim godinama.

Podsjetimo američki glumac glumio je Batmana u filmu Batman protiv Supermana, Zora pravednika (2016.), a pojavio se u epizodnim ulogama u Odredu otpisanih (2016.) te Liga pravde (2017.).

Brentwood, CA  - Ben Affleck keeps to himself in Brentwood.

Pictured: Ben Affleck

BACKGRID USA 14 MAY 2019, Image: 433174714, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Dok je šef DC Entertainmenta bio Geoff Johns, Affleck je pisao scenarije za filmove koje je režirao i u kojima je igrao Batmana, no kada je u veljači 2017. na čelo stigao Reeves (Rat za planet majmuna) zamjenjuje Afflecka na čelu i ponovo piše scenarij.

Pattinson je kao glumac najpoznatiji po ulozi vampira Edwarda Cullena iz pet filmova Sumraka saga od 2008. do 2012. godine, a posljednju ulogu je odigrao s Willemom Dafoeom u mračnom crno-bijelom horror koji će ovog vikenda debitirati na filmskom festivalu u Cannesu. Doista, ima li boljeg glumca za ulogu najpoznatijeg filmskog šišmiša?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:37