SASSJA

Poznata bosanska glazbenica predstavlja novi singl i spot ‘Znam‘: ‘Sve sam rekla tekstom‘

Autori pjesme su Sassja te Rok Kovač dok mix i mastering potpisuje Marko Gaćina

Sanela Josipović Sassja

 Tajana Dedić-Starović

Nakon što je ‘Tišinom‘ prekinula tišinu te predstavila šire područje glazbenog djelovanja, Sassja novim singlom odvažno poručuje: ‘Znam‘!

- Često me traže da kažem nešto o singlu, kako je nastao i slično, a sve sam zapravo rekla tekstom, iskreno progovara glazbenica uz poziv ljubiteljima glazbe da poslušaju novu pjesmu.

- Kantri (Rok Kovač) i ja već više od desetljeća radimo zajedno i razumijemo se do najdubljih emocija. ‘Znam’ je pjesma o nama, zaključuje Sanela Josipović Sassja koja je, kao i ranije, zajedno s Kantrimanom (Rokom Kovačem) autorica pjesme, dok mix i mastering potpisuje Marko Gaćina.

Otisnuvši se u novom smjeru svog glazbenog putovanja, uvodno najavljenog pjesmom ‘Tišina‘, glazbenica se okružila bliskim timom koji njene vizije pretače u video.

Kao rezultat nastavka ove uspješne suradnje, ‘Znam’ dolazi uz estetski spot Tajane Dedić – Starović koji u prvi plan stavlja emocije - graciozno, a slojevito dočarane plesnom koreografijom.

Jedna od najboljih plesačica u regiji, Melisa Činić SHZa, protagonistica je koreografske priče započete još u prethodnom spotu, a ovoga puta joj se pridružio kolega Dalibor Đaković.

Uz to što je zahvalan na pozivu da se pojavi kao pole dancer u novom video spotu Dalibor iznimno cijeni pristup i posvećenost detaljima od strane cijelog tima.

- Do sada smo pole dance uglavnom imali priliku vidjeti u video spotovima kao kadrove jeftine zabave, dok je u ovom spotu pole dance prikazan kao umjetnost, ističe plesač te dodaje kako su stihovi ‘Nekako si kontra ne uklapaš se u sistem’ bili odlučujući da sam sebi kaže - to je to.

Atmosferu sa snimanja Dalibor opisuje kao iskustvo ispunjeno inspirativnom, oslobađajućom i pozitivnom energijom te zaključuje: ‘Čini mi se da je set od nekoliko sati snimanja prošao za par minuta, a iako sam se po prvi put susreo sa Sassjom i njenim timom, osjećao sam se kao u društvu iz susjedstva s kojim se jako dugo poznajem. Iskreno se nadam da će biti prilike za neku novu suradnju uskoro, kao i da će se novi singl i video spot ‘Znam’ svidjeti publici.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:54